Julio Iglesias dezminte zvonurile despre retragerea sa de pe scenă

Julio Iglesias dezminte zvonurile despre retragerea sa de pe scenă

Julio Iglesias, intrat în 2013 în cartea Guiness a recordurilor ca interpretul latino cu cele mai mari vânzări de discuri din istorie, a dezmințit categoric marți zvonurile din presă referitoare la posibila sa retragere din viața artistică în 2015.

"Nici vorbă de retragere. Voi cânta mai mult ca niciodată", a declarat pentru EFE interpretul spaniol de 71 de ani, aflat la reședința sa din Miami, în statul american Florida.

"Voi continua să cânt până la moarte și până când publicul va dori să cânt", a afirmat muzicianul care a vândut peste 300 de milioane de discuri. El a înregistrat până în prezent 80 de albume în 14 limbi și este deținătorul a 2.600 de discuri de aur și platină.

Pentru anul care abia a început, Julio Iglesias are programate numeroase concerte, primele urmând să aibă loc în 25 și 26 februarie în SUA.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

4 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

5 VIDEO Una dintre cele mai spectaculoase imagini de pe frontul din Ucraina. Bineînțeles, rușii sunt la „primire”...