Kate Middleton nud, într-un desen pe peretele unei clădiri din nordul Londrei

Kate Middleton nud, într-un desen pe peretele unei clădiri din nordul Londrei

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, este reprezentată însărcinată într-un desen nud pe zidul unei clădiri dintr-un cartier al Londrei, scrie Le Soir în ediția sa electronică.

Asemeni actrițelor Demi Moore, Cindy Crawford și Claudia Schiffer, care au pozat nud când erau însărcinate pentru fotografi celebri, soția prințului William este înfățișată nud într-un desen pe un zid din nordul Londrei. Ea își acoperă totuși sânii și părțile intime cu mâinile. Deasupra burticăi rotunjite a ducesei este desenată o coroană regală, iar în partea de jos a desenului este inscripționat mesajul "Game of Thrones", cu trimitere la celebrul serial de televiziune cu același nume difuzat de canalul HBO.

Desenul este semnat de un anume artist Pegasus și a atras atenția trecătorilor care se opresc să fotografieze opera de artă stradală cu telefoanele mobile.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu