Keanu Reeves, în rolul unui asasin plătit, într-un serial TV bazat pe romanele lui Barry Eisler

Actorul american Keanu Reeves va juca rolul principal într-o miniserie de televiziune, pe care o va şi produce, care are la bază personajul "Rain", un asasin plătit, din seria de romane cu mare succes la public a scriitorului Barry Eisler, scrie deadline.com

Keanu Reeves (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Personajul principal al serialului TV, care se va numi "Rain", interpretat de starul din "Matrix", este John Rain, un asasin plătit, jumătate american, jumătate japonez. Serialul prezintă şi latura emoţională a personajului care, din cauza mediului şi a profesiei sale, nu se poate apropia de nimeni şi se simte foarte singur.

Seria de romane a lui Barry Eisler, avându-l ca personaj central pe John Rain, are opt volume iar, potrivit deadline.com, fiecare episod al serialului TV va avea durata de circa o oră.

"Sunt un mare fan al operei lui Barry (Eisler, n.r.) şi sunt foarte încântat de ocazia de a aduce pe micul ecran acest personaj simbol şi lumea lui incredibilă", a declarat Keanu Reeves.

Pe de altă parte, Reeves se va implica şi în producţia serialului, fiind producător executiv alături de Chad Stahelski şi David Leitch, regizori cu care a lucrat la cel mai recent film al său, "John Wick".

Keanu Reeves s-a consacrat la Hollywood cu personajul Neo din trilogia SF "Matrix". Alte roluri importante au fost cele din filmele "Dragoste şi moarte în Idaho" (1991), alături de River Phoenix, "Pact cu diavolul" (1997), alături de Al Pacino, precum şi "Speed - Cursa infernală" (1994) şi "Constantin" (2005). În ianuarie 2005, Reeves a fost recompensat cu o stea pe Walk of Fame de la Hollywood. Printre alte roluri ale starului american se numără cele din filmul SF "Ziua în care Pământul se opri", drama "Vieţile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee", regizată de Rebecca Miller, în care joacă alături de Robin Wright, şi "Henry's Crime", alături de Vera Farmiga şi James Caan.

Keanu Reeves a debutat ca regizor în 2013, cu un lungmetraj despre artele marţiale contemporane, destinat atât publicului occidental, cât şi celui din China. Filmul se intitulează "Ucigaş cu suflet pur / Man of Tai Chi" şi a fost realizat pe baza vieţii cascadorului Tiger Chen, cu care starul hollywoodian s-a împrietenit în timpul filmărilor pentru cele trei pelicule din seria "The Matrix".

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se conturează posibilitatea scoaterii PSD în afara legii! Urmează noi dezvăluiri! PSD a acționat ca un grup in…

2 Informație / Dragnea va fi propus pentru reținere într-un nou dosar! Posibil și țiitoarea, dar și alți câțiva co…

3 ULTIMA ORĂ Standard&Poor’s reconfirmă ratingul României la BBB- / A-3 / Lovitură grea pentru Ciuma Roșie, care cân…

4 Asta pare servită de servicii / Un consilier al vicelui ASF, vărul lui Dragnea, a fost fotografiat și înregistra…

5 VIDEO „Mă piș pe legitimația ta” / Reacţia vulgară a unui „profesor universitar“ atunci când este rugat să poart…

recomandări

Te ia DNA: Cornelia Negrut

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Da, pisica asta chiar există