Klaus Iohannis este așteptat cu emoție de Simona Halep la meciul din Fed Cup de la Galați

Klaus Iohannis este așteptat cu emoție de Simona Halep la meciul din Fed Cup de la Galați

Simona Halep, numărul trei mondial în tenisul feminin, a declarat, miercuri, la Galați, într-o conferință de presă, că va avea emoții în plus știind că la meciul cu Spania din Fed Cup președintele României, Klaus Iohannis, va fi în tribune.

''Pentru mine vor fi emoții... Îl așteptăm cu mare drag și sper să iasă bine, să se bucure și el de noi'', a spus Halep.

Ea a vorbit și despre meciul demonstrativ pe care îl va disputa cu Iohannis. ''Nu știu nimic acum, dar cu siguranță va avea loc, însă nu știm nici data și nici unde va fi'', a precizat Halep.

Și Alexandra Dulgheru l-a invitat pe președintele României la meciul de la Galați. ''Aș vrea să îl invit pe domnul președinte și la gala de deschidere, dacă vrea să vină. Ne-ar face plăcere. Nu știm dacă poate să vină, dar ne-ar face plăcere să vină'', a spus Dulgheru.

Partida România — Spania, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, se va desfășura sâmbătă și duminică, pe arena Patinoarului ''Dunărea'' din Galați.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale