Laetitia Casta pozează nud pentru coperta revistei "Lui"

Laetitia Casta pozează nud pentru coperta revistei "Lui"

Actrița franceză Laetitia Casta, fotomodel de renume mondial, apare pe coperta revistei pentru bărbați "Lui" aproape complet dezbrăcată, purtând doar o pereche de ciorapi negri și pantofi roșii, relatează ladepeche.fr.

Poza care o înfățișează din profil pe această tânără mamă de 36 de ani ilustrează numărul dublu (decembrie-ianuarie) de sfârșit de an al revistei și este însoțită doar de un scurt comentariu: "A venit Crăciunul, mulțumim Laetitia Casta".

Publicația conține și un fotoreportaj realizat la New York, cu imagini incitante, color și alb-negru, ale top-modelului. Ea afirmă, în interviul acordat revistei, că a pozat deseori nud și că are o relație 'foarte particulară cu corpul său'.

Întrebată dacă frumusețea ei intimidează bărbații, Laetitia Casta a făcut apel la o comparație cu Formula 1 pentru a răspunde. Pericolul de a muri la volanul unui bolid nu este mai mare decât atunci când conduci 'o mașină obișnuită', a spus, cu modestie, cea care a cucerit lumea modei după ce a fost descoperită de un fotograf pe o plajă din Corsica natală, pe când avea doar 15 ani, relatează EFE.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…