Laetitia Casta pozează nud pentru coperta revistei "Lui"

Laetitia Casta pozează nud pentru coperta revistei "Lui"

Actrița franceză Laetitia Casta, fotomodel de renume mondial, apare pe coperta revistei pentru bărbați "Lui" aproape complet dezbrăcată, purtând doar o pereche de ciorapi negri și pantofi roșii, relatează ladepeche.fr.

Poza care o înfățișează din profil pe această tânără mamă de 36 de ani ilustrează numărul dublu (decembrie-ianuarie) de sfârșit de an al revistei și este însoțită doar de un scurt comentariu: "A venit Crăciunul, mulțumim Laetitia Casta".

Publicația conține și un fotoreportaj realizat la New York, cu imagini incitante, color și alb-negru, ale top-modelului. Ea afirmă, în interviul acordat revistei, că a pozat deseori nud și că are o relație 'foarte particulară cu corpul său'.

Întrebată dacă frumusețea ei intimidează bărbații, Laetitia Casta a făcut apel la o comparație cu Formula 1 pentru a răspunde. Pericolul de a muri la volanul unui bolid nu este mai mare decât atunci când conduci 'o mașină obișnuită', a spus, cu modestie, cea care a cucerit lumea modei după ce a fost descoperită de un fotograf pe o plajă din Corsica natală, pe când avea doar 15 ani, relatează EFE.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”