Lenuţa a prestat live-VIDEO

Lenuţa a prestat live-VIDEO

În timp ce Ponta, Iohannis şi Blaga se băteau în declaraţii pe portofoliul de comisar european pentru România, Lenuţa, fată simplă de la ţară, a făcut ce ştie ea mai bine decât ăilalţi. A cântat o melodie uşurică, într-o emisiune uşurică, pentru casnice telenoveliste.

Elena Udrea, invitată miercuri seară în emisiunea WOWbiz, de la Kanal D, a avut curajul să interpreteze o piesă în direct. 

Vezi AICI video: http://www.wowbiz.ro/video-ascult-o-pe-elena-udrea-cantand-nu-ai-fi-crezut-vreodata-ca-este-atat-de-talentata_120089.html

Piesa aleasă de Elena Udrea este una cunoscută mai mult drept cântec de drumeţie, interpretată pe vremuri de Florian Debu "Râd și plâng".

Elenei Udrea nu s-a aflat pentru prima dată pe scenă în calitate de interpretă a unei melodii, întrucât președintele PMP, la aniversarea de 40 de ani, a cântat din toată inima aceeași piesă pentru cei 200 de invitați, între care s-a aflat și președintele Traian Băsescu.

Cum a comentat Mircea Badea

În emisiunea pe care o realizează la Antena 3, "În gura presei", Mircea Badea a apreciat interpretarea Elenei Udrea, recunoscând că a cântat mai bine decât Robert Turcescu la Eurovision. De asemenea, Mircea Badea și-a exprimat dorința de a o vedea și pe Monica Macovei, pe scenă, interpretând o melodie.

Ascultă melodia "Râd și plâng", interpretată de Florian Debu:

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ești o incompetentă și o dobitoacă, fă nenorocito!” / Doctorița Andreea Moldovan, agresată de masturbatoa…

2 Culisele demiterii lui Voiculescu / Barna a rămas bujbe!Variantele luate în calcul de USR-PLUS

3 Așa o fi?

4 Cine sunt cei 19 membri ai misteriosului Grup de Comunicare Strategică / 12 dintre ei au grade militare

5 Gunoaiele României / Azi, Radu Cristescu, escrocul patentat care tinde să devină portavocea PSD