Leonard Doroftei, la campionatul naţional de cârcoteli, miercuri, la 20.30, la Prima TV

Leonard Doroftei, la campionatul naţional de cârcoteli, miercuri, la 20.30, la Prima TV

În 2004, „Moşul“ a venit într-o emisiune de la Prima TV, unde a desenat o mănuşă de box şi a semnat un autograf.

Cârcotaşii au păstrat cadoul de la Doroftei şi profită de ocazie pentru a-i arăta pungilistului imaginea altor vremuri. Impresionat, sportivul le oferă şi o variantă actuală a desenului, dar nu renunţă nici la ideea de a se lua la întrecere cu Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu' , cu glume bune.

În această seară, moderatorii divulgă meniurile corporatiştilor, analiştilor politici şi ale invitaţilor din emisiunile culturale.

Pentru situaţiile în care evenimentele politice miros neplăcut, cârcotaşii propun o gamă largă de parfumuri: Hugo Băs, Pontaco Rabanne, Dragnidoff, Javrensy de la Voicule-sace, Calvin Crin şi Giorgio Klaus Germani, din gama Pacost. Soluţii există şi pentru cei care suferă de amnezie. Găinuşă şi Dezbrăcatu’ le recomandă Memoroeasy, ca să îşi aducă aminte ce bine era înainte.

Cei doi prezintă şi iubirile Queridei, dar şi modul în care funcţionează maşina cu ulei. La rubrica Inovaţii în Ovaţii, cârcotaşii testează băuturile alcoolice praf, scoase de americani, iar tanti Tănţica încearcă licorile.

La finalul ediţiei, Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox, şi JerryCo îi dedică lui Doroftei o piesă specială.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…