Lewis Hamilton nu a văzut finala de la Wimbledon pentru că nu avea sacou și cravată

Lewis Hamilton nu a văzut finala de la Wimbledon pentru că nu avea sacou și cravată

Pilotul britanic Lewis Hamilton, de două ori campion al lumii la Formula 1, nu a putut să ia loc în loja exclusivistă Royal Box de pe arena din Wimbledon și să urmărească finala masculină a turneului de tenis pentru că nu era îmbrăcat, cum cere eticheta, cu costum și cravată, relatează ziarul 'The Telegraph', citat de EFE. Deși avea invitație, lui Hamilton nu i s-a permis accesul în Royal Box pentru a vedea partida dintre Novak Djokovic și Roger Federer câștigată de jucătorul sârb.

"A fost o neînțelegere nefericită în privința codului vestimentar impus la Wimbledon. Lewis este foarte dezamăgit că a pierdut finala", a declarat purtătorul său de cuvânt ziarului britanic.

Hamilton a publicat pe rețeaua de socializare Instagram o poză în care apare îmbrăcat în cămașă înflorată și pantaloni crem prezentând invitația și declarând cât este de onorat pentru că a primit-o.

Eticheta lojei regale impune o ținută obligatorie — sacou, cravată și pantofi.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…