'Lupul de pe Wall Street', cel mai piratat film în 2014

'Lupul de pe Wall Street', cel mai piratat film în 2014

Filmul 'The Wolf of Wall Street' ('Lupul de pe Wall Street'), regizat de Martin Scorsese, care prezintă povestea reală a unui broker corupt din New York, a fost cel mai piratat lungmetraj în 2014, informează BBC și EFE luni, pe baza unei știri publicate de 'The Hollywood Reporter'.

Pelicula, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal, a fost descărcată ilegal pe internet de peste 30 de milioane de ori, conform firmei Excipio, specializată în monitorizarea pirateriei on-line.

Locul al doilea, cu 29,9 milioane de descărcări ilegale, este ocupat de 'Frozen' ('Regatul de gheață'), al studiourilor Disney, filmul de desene animate cu cele mai mari încasări realizate până acum pentru acest gen cinematografic.

Aventura SF 'Gravity' ('Gravity 3D: Misiune în spațiu'), în regia mexicanului Alfonso Cuarón, s-a situat pe poziția a treia, acest câștigător a șapte premii Oscar fiind piratat de 29, 357 milioane de ori.

Clasamentul continuă cu 'The Hobbit: The Desolation of Smaug' ('Hobbitul: Dezolarea lui Smaug'), cu 27,6 milioane de descărcări ilegale, și 'Thor: The Dark World' ('Thor: Întunericul'), piratată de 25,7 milioane de ori.

Urmează, în ordine, 'Captain America: The Winter Soldier' ('Căpitanul America: Războinicul iernii'), 'The Legend of Hercules' ('Legenda lui Hercule'), 'X-Men: Days of Future Past' ('X-Men: Viitorul este trecut'), '12 Years a Slave' ('12 ani de sclavie') și 'The Hunger Games: Catching Fire' ('Jocurile foamei: Sfidarea').

'The Hollywood Reporter' a remarcat absența din acest top 10 a filmului 'The Guardians of the Galaxy' ('Gardienii galaxiei'), de la studiourile Marvel, care a înregistrat cele mai mari încasări în SUA în 2014, de 330 de milioane de dolari.

Datele difuzate de firma Excipio se bazează pe descărcările efectuate cu ajutorul sistemului torrent între 1 ianuarie și 23 decembrie 2014.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

2 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

3 ULTIMA ORĂ Partizanii ucraineni au aruncat în aer sediul partidului „Rusia Unită” din Melitopol, aflat sub ocupație

4 VIDEO Imagini horror pe Litoral! / Toată plaja din Costinești s-a adunat să vadă un cadavru scos din mare. Mulțimea a fost îndepărtată doar cu jandarmii…

5 Foarte interesante amănunte!