Mai puţin sex în2014: grija banilor stinge pasiunea în dormitor

Mai puţin sex în2014: grija banilor stinge pasiunea în dormitor

Stresul ne afectează tot mai serios viaţa sexuală , semnalează un studiu realizat de VoucherCodesPro. Întrebaţi dacă au avut mai puţine relaţii intime în 2014 faţă de anul anterior, 41% din participanţii la studiu au răspuns afirmativ. Iar cei mai mulţi dintre ei s-au arătat îngrijoraţi ca nu cumva partenerul de viaţă să se îndepărteze de ei.

Majoritatea motivelor pentru care cuplurile nu mai sunt interesate de sex au legătură cu presiunea tot mai mare la care sunt supuse . Grijile financiare sunt pe primul loc în topul motivelor, 37% din respondenţi justificându-şi astfel apetitul sexual scăzut. Pe următoarele locuri se află programul prea lung de muncă (34%), oboseala prea mare cauzată de viaţa socială foarte activă (29%) şi certurile apărute pe fondul nesiguranţei (20%).

Un motiv surprinzător pentru care cuplurile nu fac sex este dormitul în pat cu animalele de companie. 31% din respondenţi au invocat această problemă, potrivit studiului citat de publicaţia britanică „Daily Mail“. O viaţă sexuală împlinită îmbunătăţeşte starea psihică, 58% din persoanele intervievate mărturisind că se simt mai fericite şi mai sigure pe ele.

„Nu este o surpriză faptul că un cuplu care se îngrijorează în privinţa diferitelor aspecte ale vieţii sau face face multe ore suplimentare nu are timpul, energia sau starea necesară pentru a face sex în mod regulat. Trebuie să învăţăm să lăsăm deoparte aceste lucruri şi să ne facem mai mult timp pentru relaţie“, a declarat purtătorul de cuvânt al VoucherCodesPro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…