Mai puţin sex în2014: grija banilor stinge pasiunea în dormitor

Mai puţin sex în2014: grija banilor stinge pasiunea în dormitor

Stresul ne afectează tot mai serios viaţa sexuală, semnalează un studiu realizat de VoucherCodesPro. Întrebaţi dacă au avut mai puţine relaţii intime în 2014 faţă de anul anterior, 41% din participanţii la studiu au răspuns afirmativ. Iar cei mai mulţi dintre ei s-au arătat îngrijoraţi ca nu cumva partenerul de viaţă să se îndepărteze de ei.

Majoritatea motivelor pentru care cuplurile nu mai sunt interesate de sex au legătură cu presiunea tot mai mare la care sunt supuse. Grijile financiare sunt pe primul loc în topul motivelor, 37% din respondenţi justificându-şi astfel apetitul sexual scăzut. Pe următoarele locuri se află programul prea lung de muncă (34%), oboseala prea mare cauzată de viaţa socială foarte activă (29%) şi certurile apărute pe fondul nesiguranţei (20%).

Un motiv surprinzător pentru care cuplurile nu fac sex este dormitul în pat cu animalele de companie. 31% din respondenţi au invocat această problemă, potrivit studiului citat de publicaţia britanică „Daily Mail“. O viaţă sexuală împlinită îmbunătăţeşte starea psihică, 58% din persoanele intervievate mărturisind că se simt mai fericite şi mai sigure pe ele.

„Nu este o surpriză faptul că un cuplu care se îngrijorează în privinţa diferitelor aspecte ale vieţii sau face face multe ore suplimentare nu are timpul, energia sau starea necesară pentru a face sex în mod regulat. Trebuie să învăţăm să lăsăm deoparte aceste lucruri şi să ne facem mai mult timp pentru relaţie“, a declarat purtătorul de cuvânt al VoucherCodesPro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Judecați voi / 31 de deputați USR PLUS, inclusiv Dan Barna, s-au opus finanțării schitului românesc de la muntel…

2 Cartea Proastei, la fel ca ea: Plină de erori de scriere, gramaticale, dezacorduri

3 ULTIMA ORĂ Noi reguli la schimbarea furnizorului de energie electrică / Consumatorii casnici vor trebui să comun…

4 Îl ascultă cineva sau sunt amețiți de aromele ciolanului? / Rareș Bogdan, avertismente în rafală pentru miniștri…

5 ULTIMA ORĂ Detalii de culise / Începe „Operaţiunea renumărarea voturilor de la Sectorul 1”