Mark Zuckerberg a cheltuit 100 de milioane de dolari pentru a-și proteja viața privată

Mark Zuckerberg a cheltuit 100 de milioane de dolari pentru a-și proteja viața privată

Mark Zuckerberg a cheltuit 100 de milioane de dolari pentru achiziția unui teren alăturat proprietății sale din Hawai. A făcut deja același lucru în California, în jurul casei în care locuiește, pentru a se feri de curioși, relatează metronews.fr.

Fondatorul Facebook continuă astfel să își protejeze viața privată, nu numai în spațiul virtual, pe Facebook, ci și în viața reală. În Hawai, a cheltuit 100 de milioane de dolari pentru un teren de peste 300 de hectare aflat lângă proprietatea sa. Potrivit Business Insider, terenul va fi o zonă tampon între proprietate și curioșii care ar dori să îl vadă pe ocupantul ei. Deși spațiul este destul de mare și s-ar putea construi destule obiective pe el, Zuckerberg nu prevede nimic de acest fel. Cumpărarea ar fi fost realizată în octombrie 2014.

Tânărul creator al Facebook este obișnuit cu astfel de excese pentru a-și proteja casele. În Silicon Valley, la Palo Alto, el a cheltuit cu un an mai devreme peste 30 de milioane de dolari pentru a cumpăra patru proprietăți vecine cu a sa, amintește metronews.fr.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…