Motivul pentru care Pamela Anderson refuză să îşi toarne apă pe cap

Motivul pentru care Pamela Anderson refuză să îşi toarne apă pe cap

Într-un mesaj publicat pe contul său de Facebook, Pamela Anderson a spus că ar vrea să "provoace (asociaţia n.r.) ALS să oprească testele pe animale".

Fosta vedetă "Baywatch", în vârstă de 47 de ani, a precizat că experimentele făcute pe animale, pentru a se găsi un tratament pentru scleroza laterală amiotrofică, cunoscută şi ca maladia Lou Gehrig, nu au avut rezultate pozitive. De asemenea, starleta i-a încurajat pe fanii săi "să sprijine fundaţiile filantropice care nu rănesc animalele şi care investesc timp şi resurse în găsirea tratementelor avansate, relevante pentru oameni".

Pamela Anderson este cunoscută ca fiind o activistă pentru drepturile animalelor şi a fost numită de organizaţia PETA, în 2010, persoana anului.

Zeci de mii de persoane, celebrităţi şi oameni obişnuiţi, au început, din luna iulie, să-şi arunce câte o găleată cu gheaţă pe cap, să filmeze momentul şi să îl publice pe reţelele de socializare, provocându-i şi pe alţii să facă acelaşi lucru contra unei donaţii de 100 de dolari.

Campania "ALS Ice Bucket Challenge" are scopul de a susţine asociaţia ALS, care luptă contra maladiei Charcot, cunoscută şi ca maladia Lou Gehrig sau scleroza laterală amiotrofică, o boală neurodegenerativă.

Mai multe vedete din divertismentul american au acceptat această provocare, printre acestea numărându-se Steven Spielberg, Justin Bieber, Lady Gaga, Britney Spears, Justin Timberlake, Taylor Swift, James Franco, Ben Affleck, Lena Dunham şi Oprah Winfrey.

Totodată, politicieni, echipe întregi de sportivi şi personalităţi din lumea afacerilor au intrat în acest joc, Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, şi Bill Gates, fondatorul Microsoft, numărându-se printre "jucători".

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria