Na Li a anunţat că va deveni mamă pentru prima oară

Na Li a anunţat că va deveni mamă pentru prima oară

Fosta jucătoare de tenis Na Li, câştigătoare la Australian Open în 2014, a anunţat că va deveni mamă pentru prima oară, luni, în faţa publicului de pe Rod Laver Arena din Melbourne.

"Eu şi Dennis (n.r. - soţul lui Na Li) suntem atât de fericiţi. Primul nostru copil se va naşte în vară", a declarat fosta campioană chineză în faţa a circa 15.000 de suporteri, înainte de meciul lui Roger Federer cu taiwanezul Lu Yen-Hsun (scor 6-4, 6-2, 7-5, pentru elveţian).

Li Na, care a mai câştigat şi la Roland Garros în 2011 şi a disputat alte două finale la Melbourne, în 2011 şi 2013, s-a retras din activitate în septembrie 2014, la vârsta de 32 de ani, din cauza accidentărilor repetate la genunchi.

"În urmă cu un an eram pe acest teren cu trofeul în mână, extrem de bucuroasă şi cu sentimentul că am realizat ceva extraordinar. Aceste emoţii le-am putut împărătşi cu toate persoanele care m-au susţinut în parcursul meu. Toate emoţíile victoriei de anul trecut îmi revin în memorie şi mi-am dorit să împărtăşesc acest secret cu spectatorii de la Australian Open", a subliniat Na Li.

Fostă ocupantă a locului 2 WTA, în vârstă de 32 de ani, este căsătorită cu Jiang Shan, "Dennis", 34 de ani, din 27 ianuarie 2006. Jiang Shan i-a fost antrenor soţiei sale în timpul carierei.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu