Nicole Kidman consideră că 2014 a fost cel mai rău an al său

Nicole Kidman consideră că 2014 a fost cel mai rău an al său

Actrița australiană Nicole Kidman a declarat luni, la Sydney, că anul 2014 a fost cel mai dificil din viața sa din cauza decesului neașteptat al tatălui său în luna septembrie, scrie AFP.

Ea a făcut această declarație cu ocazia premierei filmului de animație 'Paddington', în care și-a împrumutat vocea unuia dintre personaje.

Pentru mine, acest an va rămâne unul dintre cei mai grei pe care i-a avut familia mea. De fapt este cel mai greu, a mărturisit actrița pentru Daily Telegraph din Sydney, citat de AFP.

Tatăl lui Nicole, Antony Kidman, medic, a murit în septembrie, la Singapore, la vârsta de 75 de ani, în urma unei crize cardiace, în timp ce se afla în vizită la o altă fiică a sa, Antonia.

'Vorbesc despre acest lucru pentru că îmi place ca, într-un anumit sens, el să rămână prezent. Dar /.../ durerea rămâne adâncă, familia noastră încă suferă mult', a mai declarat actrița, pentru care anul 2014 nu a fost mai bun nici în plan profesional.

Lansat în septembrie, thrillerul americano-britanic 'Before I Go to Sleep', în care Nicole Kidman joacă alături de Colin Firth, a avut un debut slab, acumulând puțin peste 2 milioane de dolari, în ciuda faptului că a fost difuzat în 1935 de săli de cinema din întreaga lume, explică agenția franceză de presă.

Regizat de Rowan Joffe, pelicula a fost un nou eșec pentru Nicole Kidman după dezamăgitorul 'Grace of Monaco', în regia lui Olivier Dahan, care a primit critici negative și a fost fluierat la festivalul de la Cannes din acest an.

'Paddington' este povestea unui urs peruvian care odată ajuns la Londra încearcă să își găsească un cămin și o viață mai bună. Câștigătoare a unui Oscar, Nicole Kidman a declarat că a ales să joace în 'Paddington' pentru că a vrut să facă ceva ce le-ar putea plăcea fetițelor sale.

Nicole Kidman are două fete — Sunday, de șase ani, și Faith, de trei ani — cu actualul său soț, cântărețul Keith Urban. Ea mai are doi copii cu Tom Cruise.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urmează „îngroparea” definitivă a lui Băsescu?

2 VIDEO Priviți, primele imagini cu „dihăniile” americane HIMARS în acțiune în Ucraina!

3 Nu, nu este un desen de bășcălie! Armata belarusă desfășoară în zonele de frontieră tancuri false din lemn!

4 Cum a eliminat o capră din Ucraina 40 de soldați ruși

5 ULTIMA ORĂ Disensiuni la vârful Ucrainei? / Zelenski vrea să-l demită pe șeful serviciului de spionaj, Ivan Bakanov, cu care este prieten din copilărie