Noi dezvăluiri despre prinţesa Diana: O ameninţa pe Camilla Parker Bowles că o ucide, în miezul nopţii

Noi dezvăluiri despre prinţesa Diana: O ameninţa pe Camilla Parker Bowles că o ucide, în miezul nopţii

Prinţesa Diana o ameninţa pe Camilla Parker Bowles, la telefon, în miezul nopţii, afirmă un biograf al casei regale britanice într-o nouă serie de dezvăluiri şocante.

Prinţesa Diana îi telefona Camillei Parker Bowles în mijlocul nopţii şi îi spunea: "Am trimis nişte oameni să te ucidă - sunt afară, în grădină. Uită-te pe geam. Îi vezi?", informează dailymail.co.uk.

În contextul în care prinţul Harry va împlini 30 de ani pe 15 septembrie, o nouă carte, scrisă de un biograf al casei regale britanice, explică felul în care s-a dezvoltat personalitatea prinţului, prezintând copilăria dificilă a acestuia, marcată de numeroase spaime, scandaluri şi tragedii.

Într-un editorial publicat sâmbătă în Daily Mail, Penny Junor a vorbit despre scandalurile în care a fost implicat prinţul Harry după ce a devenit adult. Duminică, acelaşi tabloid a prezentat detalii şocante despre "copilăria toxică" a prinţului Harry, care i-a modelat viaţa.

Prinţii Harry şi William aveau doar opt, respectiv zece ani atunci când au plecat în prima vacanţă fără părinţii lor în vara anului 1993, la aproape doi ani după despărţirea - extrem de mediatizată - dintre prinţul Charles şi prinţesa Diana.

Scandalul "Squidgygate", declanşat de o serie de înregistrări telefonice în care prinţesa Diana flirta cu unul dintre amanţii ei, James Gilbey, a fost urmat, după câteva luni, de "Camillagate", un nou incident care a zguduit familia regală britanică.

Într-o înregistrare telefonică de 11 minute, prinţul Charles îi spunea amantei sale că dorea să devină un tampon pentru a fi tot timpul cu femeia visurilor sale.

Scandalul mediatic care a urmat a fost unul imens, iar presiunea la care erau supuşi cei doi prinţi Harry şi William era uriaşă.

Întrucât Harry şi-a pierdut mama cu câteva săptămâni înainte de a împlini vârsta de 13 ani, personalitatea lui s-a dezvoltat în condiţii mai puţin obişnuite şi mulţi dintre britanici spun, vorbind despre excesele bahice şi micile scandaluri în care acesta a fost implicat ulterior, că acesta a devenit în adolescenţă un băiat impulsiv şi lipsit de control deoarece îi lipsea afecţiunea maternă.

Aceeaşi serie de dezvăluiri oferă detalii despre relaţiile prinţesei Diana cu numeroşii ei amanţi, despre felul în care aceasta o ameninţa telefonic pe "rivala" ei, Camilla Parker Bowles, dar şi despre presiunea uriaşă la care prinţesa britanică era supusă din partea opiniei publice, din cauza căreia a dezvoltat bulimie şi tendinţe de automutilare.

Diana, mama prinţilor William şi Harry, s-a căsătorit cu prinţul Charles în 1981. Cei doi s-au despărţit în 1992 şi au divorţat în 1996.

Prinţesa Diana şi iubitul ei Dodi Al-Fayed, fiul omului de afaceri egiptean Mohamed Al-Fayed, ca şi şoferul lor Henri Paul au murit într-un accident de automobil care a avut loc pe 31 august 1997, în tunelul de sub podul Alma din Paris. Dodi Al-Fayed şi şoferul au fost declaraţi morţi la locul accidentului, în timp ce prinţesa Diana a murit mai târziu la spital.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Partenerii mei sunt pișați pe ei / Monica Bârlădeanu, dezvăluiri picante despre scenele de amor

2 El este turnătorul PSD din Ministerul Sănătății / A fost recrutat și de Securitate

3 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

4 Proastă de bubuie / Nota 2,17 pentru fiica vitregă a lui Vela ca stagiar notar, dar numită de partid într-o func…

5 O fetiţă de 9 ani a găsit un portofel și a sunat la 112 / Citiți ce dialog a avut cu operatorul STS