Noi dezvăluiri despre viaţa excentricului Michael Jackson: o relaţie cu o femeie est-europeană „incredibil de frumoasă“

În cartea „Remembering the Time: Protecting Michael Jackson in His Final Days“, Javon Beard şi Bill Whitfield susţin că starul avea probleme financiare majore şi că deseori îi trimitea să ia diverse femei, scrie „NY Daily News“. 

De asemenea, cei doi povestesc un episod în care artistul îl ceartă pe Prince pentru că nu avusese grijă să cureţe după căţelul pe care îl primise în dar.

Întâlniri pe furiş

Cei doi autori spun că, în perioada în care i-au fost alături cântăreţului, au fost trimişi în mai multe ocazii să ia femei din anumite locuri, printre care una cu accent est-european, care în carte este numită „Prietena“. Aceştia spun că femeia stătea la hotelul Hampton Inn, unde Jackson obişnuia să o viziteze nopţile, după ce copiii săi mergeau la culcare.

Într-un fragment obţinut de „NY Daily News“, gărzile de corp o descriu pe femeie drept „incredibil de frumoasă“ şi cu un fizic subţire. Totodată, în viaţa excentricului cântăreţ mai era o femeie, poreclită în carte „Floare“.

Whitfield crede că Michael Jackson era mult mai apropiat de „Prietena“, iar când aceasta sosea în 

oraş, Jackson cumpăra flori şi cadouri scumpe de la magazine precum Tiffany. Potrivit cărţii, Jackson şi „Prietena“ obişnuiau să stea îmbrăţişaţi şi să se sărute pe bancheta din spate a maşinii, în timp ce şoferul îi plimba prin oraş. 

Cumpărături de 10.000 de dolari


În ceea ce priveşte problemele financiare, bodyguarzii pretind că nu erau niciodată plătiţi la timp şi treceau chiar şi câteva luni până îşi primeau salariul. Ba chiar starul a făcut cumpărături în valoare de 10.000 de dolari, dar cartea lui de credit a fost respinsă.

Autorii susţin că, în ciuda pasajelor din carte care pot reflecta o imagine nu tocmai frumoasă a lui Jackson, ei nu încearcă să-l facă de râs pe fostul lor şef. 

De altfel, o sursă din industrie a declarat, pentru „NY Daily Mail“, că „nu este o poveste amară“ şi că cei doi nu încearcă să-i deterioreze imaginea: „Ei au fost foarte apropiaţi de el şi i-au iubit copiii, dar descriu pe cineva care a fost înconjurat de manageri şi asistenţi care l-au furat“.

Cartea va fi publicată în luna iunie a acestui an.

 

 

 

 

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / În PSD se vorbește despre iminenta punere sub acuzare a lui Dragnea, Carmen Dan și Dăncilă în Dosar…

2 Hai, că se poate! Cîțu anunță înghețarea salariilor demnitarilor, concedieri din aparatul bugetar, interzicere…

3 ULTIMĂ ORĂ / Ministrul de interne îl va destitui pe Raed Arafat săptămâna viitoare

4 Prostul politicii românești a rămas fără partid. Toți membrii celei mai mari organizații au demisionat scuipân…

5 Guvernul PNL, un prim pas spre decență: Pensia nu va mai putea fi cumulată cu salariul la stat

recomandări

Te ia DNA: Puescu Daniel/Deputat Ion Cupa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi sloganuri fake amuzante