Nu se poate abține! Revenit din Turcia, Ponta a mințit că și-a făcut operație de mărire de penis

Nu se poate abține! Revenit din Turcia, Ponta a mințit că și-a făcut operație de mărire de penis

Prima zi, prima minciună! Abia întors din Turcia, Victor Ponta a început să mintă de cum a intrat în Palatul Victoria. El le-a spus tuturor că operația de mărire de penis efectuată în Turcia a fost un real succes și că știrile despre operația sa la genunchi nu sunt altceva decât dezinformări. ”Și acum o am mai mare decât Băsescu și Iohannis la un loc”, s-a lăudat premierul.

După ce Gabriel Oprea i-a atras atenția că el însuși a scris pe Facebook că s-a operat la genunchi, Ponta a replicat, abia abținându-se să nu râdă: ”Hai mă Gabi, tu crezi tot ce scriu eu pe Facebook? Chiar atât de naiv ești? Ce dracu’, doar mă știi de atât vreme.”

Victor Ponta a găsit până și o explicație pentru faptul că a apărut la Palatul Victoria în cârje. ”O am atât de mare încât există riscul să mă prăbușesc în față din cauza greutății ei”, a mințit Ponta. ”Cârjele sunt pentru un mai bun echilibru. Dar o să renunț la ele imediat ce mă obișnuiesc cu ea.” SURSA  Timesnewroman.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /