O pisică, senzație pe internet, i-a adus proprietarei sale circa 100 milioane de dolari în doi ani

O pisică, senzație pe internet, i-a adus proprietarei sale circa 100 milioane de dolari în doi ani

Grumpy Cat, o pisică "încruntată" care a făcut senzație pe internet, i-a adus proprietarei sale circa 100 milioane de dolari în doi ani, relatează The Daily Telegraph în ediția online de duminică.

Deși cu privirea ei permanent morocănoasă, felina nu poate fi considerată drăguță, ea a devenit imaginea internațională a numeroase produse și i-a adus o avere uriașă stăpânei sale.

"Am putut renunța la slujba mea de chelneriță la câteva zile după prima sa apariție pe rețelele de socializare, iar de atunci telefonul nu s-a mai oprit", povestește proprietara lui Grumpy, Tabatha Bundesen, din Morristown, statul american Arizona.

Câștigurile aduse de Grumpy — care își datorează privirea permanent încruntată faptului că s-a născut cu nanism și prognatism — le-au eclipsat pe cele ale multora dintre cele mai mari nume de la Hollywood, cum ar fi Gwyneth Paltrow, care, potrivit revistei Forbes, a câștigat cu puțin peste 15 milioane de dolari anul trecut.

Pisica a devenit un superstar pe internet după ce fratele proprietarei a postat online o fotografie cu aceasta. În prezent, Grumpy Cat are 521.000 de fani pe Instagram și 255.000 pe Twitter și a apărut pe coperta unor faimoase publicații ca Wall Street Journal și New York Magazine.

Cu numele ei s-au lansat cărți, iar curând își va face debutul pe marele ecran în filmul "Grumpy Cat's Worst Christmas Ever" (Cel mai prost Crăciun al lui Grumpy Cat), al cărui subiect poate fi descris ca o combinație între "Home Alone" ("Singur acasă") și "Die Hard" (Greu de ucis).

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze

2 Pe unde își țin banii miliardarii României / Detaliile inedite din dosarul furtului din casa „regelui pavelelor”

3 „Putin ar putea invada Europa anul viitor, posibil state membre ale alianței”

4 Începutul sfârșitului pentru Putin? Prețul acțiunilor Gazprom s-a prăbușit joi după ce a refuzat să plătească dividende

5 VIDEO „Pământul le ardea sub picioare, marea fierbea” / Cum i-au alungat ucrainenii pe ruși de pe Insula Șerpilor