O tânără a umblat dezbrăcată prin Manhattan fără să fie remarcată de nimeni

O tânără a umblat dezbrăcată prin Manhattan fără să fie remarcată de nimeni

O tânără căreia i-a fost realizat un body painting în partea de jos a corpului, sub forma unei perechi de jeanși mulați, a umblat practic în bikini pe străzile din Manhattan (New York) fără să remarce nimeni că este pe jumătate dezbrăcată, informează luni ziarul La Vanguardia.

Filmulețul a fost postat pe internet și a devenit un fenomen viral. În videoclip, top-modelul Leah Jung este văzută plimbându-se prin Manhattan, dezbrăcată de la brâu în jos, fără să atragă totuși privirile trecătorilor. Trucul: un foarte realist body painting reprezentând o pereche de jeanși cu care pare îmbrăcată tânăra.

Pictura a fost realizată în mare detaliu de The Body of Art, iar videoclipul postat săptămâna trecută pe internet a depășit un milion de vizionări. Leah Jung se plimbă prin Times Square și mănâncă la un McDonald's. Ea intră chiar într-un magazin și întreabă o vânzătoare de unde poate cumpăra o pereche de jeanși precum cei pe care îi poartă. "Încercați la demisol", i-a răspuns vânzătoarea.

Și totuși cineva și-a dat seama. Când Leah a scos bani de la bancomat, în preajma căruia se afla un grup de persoane, cineva i-a făcut o poză din spate. Tânăra își dă seama și când se întoarce individul izbucnește în râs.

Un experiment similar a avut loc, la începutul anului în nordul Franței, unde o femeie a umblat pe stradă doar în tanga și o pereche de jeanși vopsiți.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Picanterii ale escortelor despre mahării prezenți la Forumul de la Davos

2 „Dacă tancurile ruseşti ar intra în Kiev, ar începe al Treilea Război Mondial”

3 VIDEO Cabaret în 1985 la barul Melody din Mamaia. În imagini apare și Viorel Păunescu

4 Noi amănunte din culisele „afacerii” fraților Tate

5 Profesorul Vlad Ciurea / „E un fapt real legătura dintre creierul uman şi credinţă”