Originals - o nouă imagine şi un nou concept de shopping online

Originals - o nouă imagine şi un nou concept de shopping online

Originals, cel mai cunoscut magazin online de articole sportive de brand din Romania, îşi schimbă acum identitatea, stilul de comunicare şi se repoziţionează ca un trendsetter real şi un participant activ în definirea şi susţinerea personalităţii clienţilor săi. Strategia de business Originals a devenit astfel şi mai adaptată nevoilor şi cerinţelor acestora, atât prin îmbunătăţirea ergonomiei şi a experientei de navigare pe site, cât şi prin dezvoltarea unor noi servicii şi programe de loializare, care să le răsplătească acestora fidelitatea faţă de brand.

”Ca parteneri şi distribuitori autorizaţi pentru 27 de branduri de renume internaţional, dintre care cinci în exclusivitate pentru România, beneficiem de un portofoliu diversificat de produse de brand, adaptat în permanenţă tendinţelor, prin care clienţii noştri reuşesc să îşi definească stilul de viaţă, personalitatea,pasiunea şi interesul lor pentru sport, diversitate şi originalitate.

 

Clienţii noştri merită să beneficieze de o experienţă de shopping surprinzătoare şi de aceea am decis transformarea profundă a principalului nostru instrument de comunicare cu aceştia - platforma oficială a

magazinului on-line Originals www.originals.ro. Întreg portofoliul de produse a fost reorganizat în funcţie de stilurile vestimentare ale clienţilor noştri, tipuri şi categorii de consum, astfel încât aceştia să se identifice stilistic şi social. În acelaşi timp, procesul de cumpărare a fost simplificat.

 

Pentru clienţii Originals, originalitatea este foarte importantă. De aceea, încurajăm exprimarea liberă a personalităţii şi a spiritului acestora, contribuind la redefinirea permanentă a stilului lor vestimentar, prin transpunerea tendinţelor momentului în cele mai personalizate oferte de produse adaptate stilului de viaţă al acestora. Ne propunem să oferim clienţilor tot ce au nevoie pentru a se simţi bine în pielea lor şi pentru a îşi contura propria personalitate într-un mod original. Iar personajul care defineşte cel mai bine viziunea Originals este romanul cu ochelari, un simbol construit împreună cu agenţia Media Factory, care ne-a sprijinit în acest proces de rebranding.”, a declarat Andrei Cristian Paşcan, Director General Originals.

 

”Misiunea noastră a fost de a valoriza identitatea Originals şi de a consolida poziţia de lider în vânzări pe segmentul său de piaţă. Noua identitate vizuală Originals se bazează pe un simbol puternic – romanul cu ochelari de soare – care exprimă forţa creativă a fiecăruia de a-şi defini şi reinventa stilul vestimentar şi subliniază evoluţia stilurilor şi a designului în zona fashion. Atitudinea pe care o transmite este cea a liderului, a trendsetter-ului, a celui care defineşte, construieşte şi propune stilurile vestimentare alături de marii trendsetteri internaţionali”, a subliniat Ciprian Dron, managerul agenţiei Media Factory.

 

Cel mai important este ca, atât clienţii actuali, cât şi cei potenţiali, să se regăsească în noua identitate şi valorile de brand Originals, iar oferta de produse şi servicii să contribuie la redefinirea permanentă a stilului vestimentar al acestora, prin intermediul celor mai apreciate produse de brand şi servicii adaptate nevoilor şi cerinţelor acestora. Noile valori Originals au fost transmise publicului larg printr-o campanie de comunicare derulata pe 9 canale TV nationale, precum si online.

Pentru a descoperi noua imagine şi identitate de brand Originals, dar şi oferta de produse şi servicii a acestuia, accesaţi pagina oficială a magazinului on-line www.originals.ro.

***

 

Despre Originals

Originals este cel mai mare distribuitor de articole sportive din România, cu peste 38.000 de clienţi unici mulţumiţi şi peste 200.000 de produse de brand vândute şi o experienţă pe piaţa de profil din România de peste 8 ani.

Magazinul on-line multibrand Originals oferă o gamă variată de produse de brand – încălţăminte, articole vestimentare şi accesorii – atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei şi copii.

Originals este distribuitor oficial pentru 27 de branduri de renume, dintre care pot fi menţionate: adidas, Nike, Converse şi Puma, şi unic distribuitor oficial, în România, pentru mărcile Ecko Unlimited, Ecko Red, Marc Ecko Cut & Sew, Sir Benni Miles, Zoo York.

Magazinul multibrand Originals a fost recunoscut şi premiat, ca Magazinul anului în on-line, în 2012, de către Gala Premiilor e-Commerce, competiţie la care au participat şi alţi distribuitori de articole sportive din România.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

3 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!

4 Previziunile lui George Friedman pentru următorii 10 ani: Se ridică Polonia și Turcia

5 Ioan T. Morar / „Dacă arătarea asta i se pare frumoasă vreunui bărbat...”