Pilotul de Formula 1 Jenson Button, jefuit la Saint-Tropez

Pilotul de Formula 1 Jenson Button, jefuit la Saint-Tropez

Pilotul britanic de Formula 1 Jenson Button și soția sa Jessica au fost jefuiți în timpul vacanței lor în sudul Franței, hoții plecând cu mai multe bijuterii printre care și inelul de logodnă, a informat joi un purtător de cuvânt al pilotului citat de AFP.

Cuplul închiriase o vilă cu niște prieteni la Saint-Tropez, pe Coasta de Azur, când a avut loc jaful. "Doi indivizi au intrat luni în proprietate în timp ce toată lumea dormea și au furat mai multe bijuterii printre care și inelul de logodnă al Jessicăi", a declarat sursa.

Hoții ar fi intrat în casă după ce au împrăștiat un gaz prin sistemul de aer condiționat", a adăugat purtătorul de cuvânt.

"Poliția a precizat că este un fenomen ce ia amploare în regiune, hoții mergând până la a-și anestezia victimele... Deși nimeni nu este rănit, toate persoanele sunt în stare de șoc", a explicat sursa.

Valoarea bunurilor furate ar putea atinge suma de 300.000 de lire (426.000 de euro), potrivit cotidianului britanic The Sun.

Jenson Button, 35 de ani, pilot al echipei McLaren, locuiește la Monaco, la câțiva kilometri de Saint-Tropez, de-a lungul coastei mediteraneene. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Javra, îngropată definitiv de Buzăianu! / Cât „cașcaval” a primit viitoarea „regină a pușcăriașilor”

2 Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră

3 Așa o fi?

4 „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."

5 Așa o fi?