Pisici robot care arată și miaună întocmai ca micuțele feline, pentru iubitorii de animale de companie

Pisici robot care arată și miaună întocmai ca micuțele feline, pentru iubitorii de animale de companie

Inginerii IT au venit în sprijinul iubitorilor de animale de companie cu o pisică robot care poate fi un prieten aproape similar unei feline reale, scrie Yahoo Tech. 'Prietenii' 'Joy For All' sunt pisicuțe robot, ce costă 99 de dolari, care arată întocmai ca cele reale, miaună și așteaptă să le mângâi, spun cei de la firma producătoare, Hasbro, pe site-ul propriu.

Iubitorii de pisicuțe pot opta pentru una din cele trei variante de pisici robot: argintii, albe sau roșcate. Pisicile răspund atunci când sunt mângâiate, îmbrățișate sau chiar hrănite. 'Această modalitate de a oferi și de a primi între iubitorul de animale și pisica robot ajută la crearea unei experiențe personale care poate aduce bucurie, zâmbete și prietenie pentru cei cu vârste între 5 și 105 ani', mai specifică cei de la Hasbro.

Deținerea unui animal de companie a fost considerată multă vreme ca o modalitate de a evita apariția diferitelor forme de demență, deseori terapia deținerii unui animal de companie fiind prescrisă ca tratament pentru diferite cazuri individuale. Animalele de companie roboți și-au făcut debutul și pe micul ecran, în serialul 'Master of None', difuzat de rețeaua Netflix, fiind vorba despre personajul Paro — o simpatică focă robot care îl ajută pe unul din personajele filmului să depășească momentele grele.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite un text care ar trebui să dea de gândit talibanilor USR PLUS / Sau și despre acest om o să spună că este vâ…

2 Mircea Marian / Căutând o poză cu Tudorel Toader am dat peste acest moment istoric: delegația USR la discuții d…

3 Preotul Eugen Tănăsescu: „Nu-l scoateţi vinovat pe IPS Teodosie, pentru că nişte cinici v-au dat cârpe de doi …

4 BBC / Unul din marile mistere ale biologiei a fost rezolvat

5 Poliția din Belgia a întrerupt o orgie sexuală cu 25 de participanți, printre care și un europarlamentar, car…