Președintele Barack Obama a primit trei rujuri de la o vedetă YouTube pentru soția și fiicele sale

Președintele Barack Obama a primit trei rujuri de la o vedetă YouTube pentru soția și fiicele sale

Președintele american, Barack Obama, a primit joi un cadou neobișnuit pentru soția și fiicele sale, în timpul unor interviuri cu trei staruri ale YouTube, relatează vineri DPA.

Foto: (c) captură YouTube

GloZell Green, artistă de comedie americană, faimoasă pentru buzele sale de un verde fosforescent, i-a oferit lui Obama trei rujuri, unul pentru soția sa, Michele, și două pentru Sasha și Malia.

Green l-a făcut pe președinte să râdă spunând că darul este pentru "prima sa soție". "Prima mea soție? Știi ceva ce eu nu știu?", a glumit Obama. "O să o rog pe Michelle să-l încerce. Poate în seara asta", a adăugat președintele.

Obama a încheiat cu un selfie interviurile cu Green și alte două staruri ale YouTube — Bethany Mota și Hank Green .

Dincolo de aspectele amuzante, subliniază DPA, interviurile, menite să promoveze politicile președintelui după discursul său de marți despre Starea Națiunii, au abordat și subiecte serioase.

Cu această ocazie, Obama și-a exprimat speranța că instanța supremă a SUA va abroga interzicerea căsătoriilor între homosexuali, a susținut folosirea dronelor împotriva teroriștilor și a promis că guvernul federal nu va cheltui resurse importante pentru a-i depisa pe cei care consumă marijuana chiar dacă legea federală prevede ca ilegal consumul acestui drog.

AGERPRES/(AS — autor: Ana Bîgu, editor: Mariana Ionescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro