Prima ROMÂNCĂ-înger: Este model pentru noua colecţie Victoria's Secret

Prima ROMÂNCĂ-înger: Este model pentru noua colecţie Victoria's Secret

Andreea Diaconu este prima românca care a intrat în rândul celebrilor îngeraşi ai la fel de celebrei companii Victoria s Secret.

Modelul a postat pe pagina de Facebook mai multe fotografii în care apare purtând costume de baie din noua colecţie Victoria's Secret.

Anul trecut presa internaţională anunţa că românca urmează să primească 100.000 de dolari pentru prezentările marca Victoria's Secret.

Andreea, care a prezentat pentru firme precum Dolce & Gabbana, Isabel Marant, Peter Jensen, Calvin Klein, Chanel şi care a colaborat şi cu David Beckham, a fost inclusă în topul revistei Vogue, privitor la cele mai bune 100 de modele din lume.

Victoria’s Secret este o casă de modă americană, ce face publicitate mai ales pentru desous, dar și alte articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, ca și produse cosmetice și parfumuri. Fotomodele angajate la Victoria’s Secret au fost denumite „Angels” ("Îngeri").



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria