Prințul Charles era reticent în fața ideii de divorț, potrivit unei scrisori

Prințul Charles era reticent în fața ideii de divorț, potrivit unei scrisori

Prințul Charles al Marii Britanii era refractar în fața ideii de divorț cu un an înainte de a se căsători cu Diana, după cum reiese dintr-o scrisoare din 1980 și scoasă la vânzare în SUA, relatează vineri AFP. "Sper sincer că v-ați revenit din ceva atât de traumatizant ca o căsătorie și un divorț într-o perioadă atât de scurtă de timp", îi scria el lui Janet Jenkins, angajată a consulatului britanic din Montreal, pe care o cunoscuse în 1975.

"Din fericire ați descoperit greșeala la timp și nu ați apucat să întemeiați o familie", adăuga el. "A întemeia o familie și a a face o asemenea greșeală este un lucru care mă îngrijorează profund", mărturisea prințul Charles.

Scrisoarea scrisă de mână pe o coală de hârtie cu antetul Castelului Windsor, lungă de șapte pagini, a fost scoasă la vânzare cu 3.900 de dolari de un colecționar din Los Angeles, Alicia Carroll, specializată în suvenire legate de monarhia britanică.

Scrisoarea face parte dintr-un pachet de șase scrisori pe care Prințul Charles i le-a trimis lui Janet Jenkins, a declarat AFP colecționara, care a asigurat că le-a cumpărat direct de la destinatară.

Prințul Charles s-a căsătorit cu Diana în iulie 1981. Ei au divorțat în 1996, cu un an înainte de moartea Dianei într-un accident de mașină la Paris. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...