Rihanna și costumul său de baie fantezie au făcut furori la "carnavalul" din Barbados

Rihanna și costumul său de baie fantezie au făcut furori la "carnavalul" din Barbados

Celebra solistă pop Rihanna a purtat un costum de baie fantezie și o parură din pene completată cu o pereche de aripi în ziua de Kadooment, cunoscută drept "carnavalul" din Barbados, relatează online ziarul spaniol ABC. Rihanna este una din celebritățile care nu ezită să renunțe la haine când are ocazia. Ea s-a lăsat de nenumărate ori admirată în costume de baie minuscule sau în bluze cu decolteuri adânci când se află în vacanță. Cântăreața este de asemenea cunoscută pentru ținutele sale extravagante și sexy pe care le etalează pe covorul roșu sau la evenimentele mondene.

Ultima aventură a Rihannei a fost să se costumeze în dansatoare de carnaval la parada de Kadooment din Barbados. Tânăra în vârstă de 27 de ani nu a ezitat să îmbrace un costum fantezie similar celor purtate de dansatoarele din Brazilia.

Costumul era completat de o parură din pene și o pereche de aripi în verde și negru. Cântăreața era însoțită de două tinere costumate și ele și a defilat având la îndemână un pahar cu rom și un dispozitiv GoPro pentru a înregistra sărbătoarea.

Prezența în preajma ei a pilotului de Formula 1 Lewis Hamilton a dat greutate zvonurilor privind o posibilă relație cu cântăreața din Barbados. Rihanna a postat mai multe poze și videoclipuri făcute la paradă pe contul ei de Instagram.

Ziua de Kadooment marchează sfârșitul recoltei de trestie de zahăr, un prilej pentru localnici de a sărbători și a dansa pe stradă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...