Silvius Prigoană, fiul omului de afaceri Silviu Prigoană, s-a răsturnat cu mașina într-o localitate din Cluj

Silvius Prigoană, fiul omului de afaceri Silviu Prigoană, s-a răsturnat cu mașina într-o localitate din Cluj

Silvius Prigoana (24 de ani), fiul omului de afaceri Silviu Prigoana, a fost implicat intr-un accident de masina in noaptea de vineri spre sambata. Silvius Prigoana s-a rasturnat cu masina pe care o conducea in localitatea clujeana Nima, anunta Romania Tv. Fiul lui Silviu Prigoana a fost transportat la spital dupa accident.

"In jurul orei 21.00, un barbat de 24 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe DN1 C, E 576, cu directia Dej-Gherla, la intrare in localitatea Nima, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a parasit partea carosabila, intrand in coliziune cu un stalp. In urma impactului, conducatorul auto ar fi suferit leziuni usoare, fiind transportat la spital. Politistii continua cercetarile pentru stabilirea circumstantelor in care s-a produss accidentul", a declarat pentru Someseanul.ro, Carmen Jucan, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Cluj.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”