TRAGEDIA de la Colectiv: Cine sunt cele 48 de victime care au murit în urma incendiului. Artişti, jurnalişti şi studenţi străini, printre cei dispăruţi - FOTO

TRAGEDIA de la Colectiv: Cine sunt cele 48 de victime care au murit în urma incendiului. Artişti, jurnalişti şi studenţi străini, printre cei dispăruţi - FOTO

Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns, marţi, la 48 de decese. Ultima persoană care şi-a pierdut viaţa este Tudor Golu, autorul videoclipului pentru piesa "The Day We Die", inclusă pe albumul lansat de trupa Goodbye to Gravity în seara incendiului. Printre victimele care au pierdut lupta cu moartea în ultimele zile se numără artişti, jurnalişti şi studenţi străini.

Marţi, a încetat din viaţă Tudor Golu, unul dintre pacienţii transferaţi, duminică noapte, în spitale din Marea Britanie.

- Tudor Golu

Tudor Golu avea 28 de ani şi era chitaristul formaţiei Axial Lead, artist grafic, animator 2D şi 3D şi cel care a făcut videoclipul melodiei "The day we die", al trupei Goodgye to Gravity.

Acesta a fost transferat duminică seară într-un spital din Birmingham, Marea Britanie, el fiind din 30 octombrie, după incendiul din Colectiv, internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, în stare critică.

Marţi, Tudor Golu a decedat, din cauza arsurilor care i-au cuprins o mare suprafaţă din corp şi a arsurilor de căi respiratorii.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...