Trucuri de întinerire

Trucuri de întinerire

Sfaturi practice pentru un ten proaspat

1. Revitalizeaza ochii obositi Daca ochii tai arata obositi, cea mai la indemana solutie este sa te odihnesti mai mult. Somnul declanseaza eliberarea hormonilor care ajuta la mentinerea elasticitatii pielii. Pentru a reduce pungile de sub ochi, mananca mai putina sare si bea multa apa (2 litri pe zi). De asemenea, poti incerca un tratament natural, cu felii de castravete proaspat aplicate pe ochi sau pliculete reci de ceai (dupa ce le-ai folosit in cana).

2. Scapa de ridurile din coltul ochilor Unul dintre cele mai puternice remedii naturale impotriva ridurilor sunt acizii alfa-hidroxi (AHA), de care poti beneficia fir prin alimentatie (se gasesc in fructe, trestie de zahar, lapte), fie prin folosirea de cosmetice cu AHA. Atunci cand sunt aplicati local, acizii alfa-hidroxi exfoliaza si elimina stratul exterior de piele moarta, ajutand la prevenirea ridurilor. Rezultatele sunt mai evidente la pielea din jurul ochilor.

3. Ai grija la cearcane Cearcanele pot disparea daca te odihnesti mai mult. Totusi, la unele persoane, cearcanele sunt provocate nu de oboseala, ci de o pigmentare in exces a pielii. In acest caz, cremele care contin agenti de albire, precum retinolul, hidrocuinona, ceaiul verde sau vitamina C, ar putea fi de ajutor.

Articol integral la: http://www.curademiere.ro/trucuri-de-intinerire/

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”