Trump se fotografiază pentru revista 'Time' cu un vultur pleșuv, simbol național al SUA

Trump se fotografiază pentru revista 'Time' cu un vultur pleșuv, simbol național al SUA

Donald Trump, magnat imobiliar și aspirant republican la Casa Albă, apare fotografiat în paginile interioare ale revistei Time cu un vultur pleșuv - simbol național al SUA - în biroul său din New York, într-un reportaj publicat în cursul acestei săptămâni, relatează vineri EFE. Numărul de săptămâna aceasta are menționată ca temă pe copertă ascensiunea lui Trump în peisajul politic american, cu o poză în prim plan al magnatului, dar fotografiile care au creat senzație sunt cele din interiorul revistei făcute în biroul său.

În acestea, Trump apare impunător în biroul de la etajul 25 al Turnului Trump din Manhattan (New York), cu un vultur pleșuv odihnindu-se pe brațul său, sau lucrând la biroul să masiv, cu impunătoarea pasăre alături.

Vulturul pleșuv, simbol național al SUA, este o specie endemică din America de Nord care a fost mulți ani în pericol de extincție. Numele păsării care apare în fotografii este 'Uncle Sam' și a fost adusă la New York din Texas la cererea expresă a fotografului revistei care a sperat să aducă un simbolism de tip "dur" lui Donald Trump și sloganului său de campanie: 'Make America Great Again'

Reportajul dedicat săptămâna această de revista Time lui Trump are ca titlu: "Donald Trump has landed. Deal with it". (Doland Trump a aterizat. Descurcă-te cu asta".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

2 Așa o fi?

3 Așa e!

4 VIDEO Actorul PSD George Ivaşcu, noul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România

5 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…