Trupul neînsufleţit al iubitului fiicei lui Annie Lennox, găsit în râul Hudson

Trupul neînsufleţit al lui Ian Jones, iubitul artistei Tali Lennox, fiica renumitei cântăreţe britanice Annie Lennox, a fost găsit în râul Hudson, a anunţat, marţi, Poliţia din New York, citată de contactmusic.com.

Tali Lennox si Ian Jones (Foto: Captura Video)

Tali Lennox şi Ian Jones au fost implicaţi într-un accident nautic în timpul unei plimbări cu caiacul pe râul Hudson, weekendul trecut. După ce ambarcaţiunea lor s-a răsturnat, Tali Lennox, în vârstă de 22 de ani, a fost despărţită de iubitul ei de curenţii acvatici şi a fost salvată din apele râului Hudson de pasagerii unei bărci cu motor.

Ea a alertat imediat autorităţile în legătură cu lipsa iubitului ei, un fotograf în vârstă de 32 de ani, iar o operaţiune de căutare a fost lansată de autorităţi. După mai multe zile de căutare, poliţia newyorkeză a anunţat că trupul neînsufleţit al lui Ian Jones a fost găsit.

Informaţia a fost confirmată şi pentru revista People de mama defunctului, Sherron Jones.

Autorităţile americane spun că rezultatele autopsiei nu au dezvăluit urme ale unei agresiuni sau ale unor traume fizice, iar medicii legişti consideră că victima s-a înecat.

Potrivit mai multor publicaţii americane, nici Tali Lennox, nici iubitul ei nu purtau veste de salvare în momentul în care caiacul lor s-a răsturnat. Tali Lennox nu a fost rănită şi nu a avut nevoie să fie transportată la spital, afirmă Poughkeepsie Journal.

Deşi poliţia locală nu poate să afirme deocamdată cu certitudine dacă Ian Jones a consumat alcool sau droguri înainte de producerea accidentului, presa americană spune că Tali Lennox părea să se afle sub influenţa alcoolului atunci când a fost chestionată de autorităţi, la scurt timp după ce a fost salvată din apele râului Hudson.

Sherron Jones spune însă că fiul ei - care se afla la doar câteva zile distanţă de ispăşirea unei pedepse de trei ani de libertate condiţionată, după ce a ameninţat cu moartea o însoţitoare de zbor în timp ce se afla la bordul unui avion -, deşi a fost implicat în trecut în mai multe incidente violente cauzate de consumul abuziv de alcool, îşi regăsise echilibrul în viaţă şi era abstinent de patru ani.

O ceremonie funerară în memoria victimei va avea loc sâmbătă în Pennsylvania.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Acestea sunt imagini de la priveghiul lui Emi Pian! Funeraliile vor dura 4 zile!

2 Fraților, ăsta pute a Securitate de nu poți sta lângă el! Deține, foarte probabil, cel mai năucitor CV din Rom…

3 VIDEO Învățăturile veteranului interlop Pian senior către fiul său, Emi Pian: „Profesionarea” pumnului, ciomag…

4 De ce se războiesc clanurile Duduianu și Rinu și regulile lor nescrise / O incursiune în lumea interlopă a Capit…

5 Acest consilier general de la USR are de încasat 7 milioane de euro din litigiul Primăriei București cu Costan…