Un bulldog, furat acum opt ani, a revenit la proprietarul său

Un bulldog, furat acum opt ani, a revenit la proprietarul său

Deşi credea că nu o să-l mai revadă niciodată, LaShena Harris, proprietara câinelui, spune că este surprinsă de noul deznodământ.

Îşi aminteşte şi acum momentul în care micul bulldog a dispărut din faţa casei ei din Memphis. LaShena Harris intrase în apartament pentru a lua noua zgardă a lui „Fatcat”, însă când s-a întors a văzut doar „un camion care a plecat în viteză”, câinele ei fiind de negăsit.

Lunile au trecut, apoi anii. La un moment dat, proprietara a decis să se mute în Arizona, fiind aproape împăcată cu ideea că nu o să-şi mai vadă niciodată bulldogul.

Acum o săptămână însă, LaShena Harris a aflat că un centru de adăpost pentru animale din Memphis o are pe „Fatcat”, datorită microcipului implantat.

„Am izbucnit în lacrimi”, îşi aminteşte proprietara.

În pofida sentimentului de bucurie, LaShena Harris a aflat că micuţa sa „Fatcat” este bolnavă, din cauza anilor în care a fost abuzată şi neglijată, o posibilă soluţie pentru ea fiind chiar eutanasierea.

Cu toate acestea, LaShena Harris şi-a revăzut mult iubitul bulldog în Arizona, datorită personalului de la centrul de adăpost.

„Mă simt cea mai norocoasă persoană din lume. Mă bucur că Fatcat este în sfârşit acasă”, a spus proprietara câinelui.

Până în prezent, mai mult de 7.000 de dolari au fost strânşi din donaţii pentru căţelul ei. „A fost o nebunie. Sunt atât de recunoscătoare acestor oameni care nu mă cunosc, dar care au vrut să mă ajute”, a mai spus LaShena Harris.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro