Un bulldog, furat acum opt ani, a revenit la proprietarul său

Un bulldog, furat acum opt ani, a revenit la proprietarul său

Deşi credea că nu o să-l mai revadă niciodată, LaShena Harris, proprietara câinelui, spune că este surprinsă de noul deznodământ.

Îşi aminteşte şi acum momentul în care micul bulldog a dispărut din faţa casei ei din Memphis. LaShena Harris intrase în apartament pentru a lua noua zgardă a lui „Fatcat”, însă când s-a întors a văzut doar „un camion care a plecat în viteză”, câinele ei fiind de negăsit.

Lunile au trecut, apoi anii. La un moment dat, proprietara a decis să se mute în Arizona, fiind aproape împăcată cu ideea că nu o să-şi mai vadă niciodată bulldogul.

Acum o săptămână însă, LaShena Harris a aflat că un centru de adăpost pentru animale din Memphis o are pe „Fatcat”, datorită microcipului implantat.

„Am izbucnit în lacrimi”, îşi aminteşte proprietara.

În pofida sentimentului de bucurie, LaShena Harris a aflat că micuţa sa „Fatcat” este bolnavă, din cauza anilor în care a fost abuzată şi neglijată, o posibilă soluţie pentru ea fiind chiar eutanasierea.

Cu toate acestea, LaShena Harris şi-a revăzut mult iubitul bulldog în Arizona, datorită personalului de la centrul de adăpost.

„Mă simt cea mai norocoasă persoană din lume. Mă bucur că Fatcat este în sfârşit acasă”, a spus proprietara câinelui.

Până în prezent, mai mult de 7.000 de dolari au fost strânşi din donaţii pentru căţelul ei. „A fost o nebunie. Sunt atât de recunoscătoare acestor oameni care nu mă cunosc, dar care au vrut să mă ajute”, a mai spus LaShena Harris.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Diva Bianca Drăgușanu, mesaje de tachinare pentru Alex Bodi, după ce a fost părăsit de Daria Radionova

3 PSD a „câștigat” Primăria Sectorului 1! Justiția paralelă a Partidului a găsit 1360 de voturi în plus pentru „…

4 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…

5 Să nu uitați unde ați citit asta prima dată