Un papagal pierdut, care vorbea în limba engleză, găsit după patru ani vorbind spaniolă

Un papagal vorbitor de limba engleză, care a fost pierdut de proprietarul său, a fost regăsit după patru ani, pasărea comunicând de data aceasta în limba spaniolă.

Nigel, un papagal gri african, a dispărut din casa din California a proprietarului său britanic în anul 2010. Darren Chick, proprietarul păsării vorbitoare, a găsit papagalul după patru ani, dar, spre surpriza sa, acesta vorbea acum limba spaniolă, potrivit independent.co.uk.

Deşi la reîntâlnire pasărea l-a ciupit pe Chick, bărbatul a spus că Nigel "se simte foarte bine". Accentul britanic al lui Nigel a dispărut, papagalul vorbind acum perfect în limba spaniolă şi menţionând când şi când numele "Larry".

Chick nu ştie unde a fost pasărea timp de patru ani. "Este foarte ciudat, am ştiut că este el în momentul în care l-am văzut", a spus proprietarul papagalului.

Nigel a fost găsit de Julia Sperling, care deţine o frizerie pentru câini, şi l-a luat cu ea pentru a-l îngriji, pentru că semăna cu un papagal din anunţurile de animale pierdute.

"Este o pasăre foarte veselă. Cânta şi vorbea fără oprire, lătra precum câinii", a spus Sperling, care a precizat că a putut înţelege ce spunea, pentru că ea cunoaşte limba spaniolă. Nigel repeta cuvintele "Ce s-a întâmplat?" când a fost găsit.

Stăpânul lui Nigel a fost descoperit după ce o asistentă veterinară a primit pasărea, crezând că este papagalul pe care l-a pierdut ea, dar, după ce şi-a dat seama că nu îi aparţine, a folosit informaţiile din microcipul implantat lui Nigel, aflând astfel istoricul vânzărilor şi contactându-l pe Darren Chick.

"M-am prezentat şi am întrebat «aţi pierdut o pasăre?», dar el a crezut că mă refer la o dată mai recentă. S-a uitat la mine de parcă eram nebună", a povestit asistenta veterinară despre momentul întoarcerii papagalului Nigel la adevăratul stăpân.

 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Digi24 / Propunerile controversate de pe lista lui Orban. Cum arată ultima variantă a Guvernului

2 Bursa zvonurilor / Care sunt miniștrii care ar putea face parte din Guvernul Orban. Sighiartău, dat la o parte

3 Din sânge de hoț! / Compania germană Schweinemast Brader a cerut insolvența fermei Salcia după ce băiatul lui Dr…

4 Orban spune că Ioan Cupșa poate fi ministrul Justiției. Este singurul liberal care a votat legea recursului co…

5 BREAKING / Meleșcanu ar putea fi demis de la șefia Senatului prin decizie a CCR! Judecătorul raportor, Daniel Mo…

recomandări

Te ia DNA: BĂDULESCU ALINA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Așa arată un cotlet de porc cu sos de pătrunjel și capere