Un star al francizei "Star Wars", arestat de poliţia americană - FOTO

Un star al francizei "Star Wars", arestat de poliţia americană - FOTO

Jake Lloyd, unul dintre starurile filmului "Star Wars Episodul I - Ameninţarea fantomei" (1999), a fost arestat în oraşul Charleston din statul american Carolina de Sud, după o spectaculoasă cursă de urmărire în care a fost implicată poliţia locală, informează contactmusic.com.

Un star al francizei "Star Wars", arestat de poliţia americană (Imagine: Hepta)

Fostul copil-vedetă, interpretul tânărului Anakin Skywalker în acel film din franciza "Războiul stelelor", ajuns între timp la vârsta de 26 de ani, a încălcat multe reguli de circulaţie, depăşind pe linia continuă şi conducând neglijent şi cu viteză foarte mare. Un echipaj de poliţie a început să îl urmărească, iar acea cursă de urmărire s-a întins pe o distanţă de mai multe mile şi s-a finalizat într-un alt district american.

Potrivit presei internaţionale, cursa de urmărire s-a încheiat doar după ce actorul Jake Lloyd a pierdut controlul asupra vehiculului, care a părăsit spaţiul carosabil, a trecut printr-un gard şi s-a oprit într-o zonă împădurită, după ce a distrus mai mulţi copaci. Potrivit site-ului TMZ.com, starul american a fost arestat pentru conducere neglijentă a automobilului, nerespectarea somaţiei de oprire, rezistenţă la arestare şi conducere fără permis valabil. Actorul se află în prezent în custodia poliţiei americane.

În afara rolului Anakin Skywalker pe care l-a interpretat în "Star Wars Episodul I - Ameninţarea fantomei", Jake Lloyd a mai jucat în comedia "Goana după cadou/ Jingle All the Way", alături de Arnold Schwarzenegger, în drama "Madison", alături de Jim Caviezel, şi în lungmetrajul SF "Apollo 11".

A avut roluri consistente şi în serialele de televiziune "Spitalul de Urgenţă/ ER" şi "Pretender - Omul cu o mie de feţe/ The Pretenders".

În 2012, Jake Lloyd a anunţat că nu va mai juca niciodată în vreun film sau serial TV şi a spus că viaţa lui din perioada liceului a fost "un adevărat iad" din cauza rolului interpretat în franciza "Star Wars".

"Ceilalţi elevi au fost cu adevărat răutăcioşi faţă de mine. Imitau sunetul săbiilor laser (din franciza «Star Wars», n.r.) de fiecare dată când mă vedeau. A fost o nebunie totală. Toată viaţa mea de licean a fost un adevărat iad - trebuia să dau până la 60 de interviuri în fiecare zi. Am început să urăsc momentele în care camerele de filmat se îndreptau spre mine", a declarat actorul.

De asemenea, el a spus că nu îi mai place să urmărească filmele din seria "Star Wars" şi îl învinovăţeşte pentru acest lucru pe creatorul francizei, cineastul George Lucas: "Atunci când te confrunţi cu aşa ceva, există şi multe aşteptări, pentru a te ridica la înălţimea standardelor impuse de public, însă nu cred că George Lucas a făcut acest lucru. Pentru mine, ar fi destul de înfiorător să mă întorc în timp şi să vizionez acum aceste filme".

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Drama Foișor”, o nouă manipulare ordinară? / Directorul pus de Firea, elementul-cheie al regiei

2 Petrecere de pomină la Miami, cu Loredana, vedete și milionari din România

3 VIDEO Scursura TV / Dana Budeanu mai avea puțin și-l masturba live pe Ciutacu, de „indignare”

4 VIDEO Beatrice Mahler, primul medic care recunoaște oficial adevărul: Sunt 20.000 de cazuri pe zi, de 4 ori ma…

5 Ucraina / perspectiva repetării scenariului sfâşierii Iugoslaviei