Vezi la ce boli ești predispus în funcție de zodie

Vezi la ce boli ești predispus în funcție de zodie

Te-ai întrebat vreodată de ce pe unii dintre noi ne afectează mai mult anumite boli? Află că, acest lucru este absolut normal, din cauza unei predispoziții pe care fiecare dintre noi o are, iar această predispoziție este data chiar și de semnul zodiacal în care suntem născuți.

 Citește rândurile de mai jos și vezi care sunt bolile specifice zodiei tale și învață să te protejezi!

 Berbec

 Pentru că ești o fire foarte impulsivă, bolile care te pot afecta cel mai grav sunt, în principal, cele cauzate de stres, precum: depresia, tulburările de somn sau chiar accidentele vasculare. Încearcă, așadar, să adopți o atitudine mai calmă, pentru a-ți păstra sănătatea.

 Taur

 Nativii din această zodie sunt, adesea, răciți. Așadar, principalele probleme sunt cele care țin de zona gâtului. Amigdalitele, faringitele și laringitele, dar și tulburările ce țin de tiroidă sunt probleme care te pot afecta.

 Gemeni

 În ceea ce îi privește pe nativii din zodia gemeni, aceștia se confruntă adesea cu probleme osoase, precum reumatismul. De asemenea, dacă te-ai născut sub acest semn, ești predispusă la accidentări. În plus, nici problemele vasculare nu te vor ocoli și, de aceea, este indicat să faci mișcare. În perioadă rece, va trebui să te îmbraci cu mai mult simț de răspundere, fiindcă poți face ușor o pneumonie sau o bronșită.

 Citeste tot articolul pe  yve.ro .

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalistul Pro TV, reținut pentru 24 de ore / Marius Buga este acuzat de o faptă oribilă

2 Greu de digerat / S-a aflat cum l-au prins polițiștii pe jurnalistul Pro TV Marius Buga

3 Foarte interesante amănunte...

4 Ce coace Ungaria? / Președintele Iohannis, atacat într-un ziar de casă al lui Viktor Orban

5 Ăsta pare unealta Moscovei / Zsolt Németh revine cu o nouă ațâțare după convocarea la MAE a ambasadorului Ungariei