VIDEO Campanie antiobezitate şocantă, care te va face să-ţi schimbi alimentaţia

Spotul este difuzat în Statele Unite ale Americii şi face parte dintr-o campanie antiobezitate menită să educe părinţii în privinţa alimentaţiei copiilor. Materialul video a fost realizat anul trecut de Children's Healthcare din Atlanta, SUA şi a captat atenţia internauţilor pe reţelele sociale în ultimele zile.

Povestea, intitulată „Rewind the Future“, este filmată din perspectiva lui Jim, un bărbat de 32 de ani care suferă un infarct şi este adus de urgenţă la spital. „Cum s-a întâmplat asta?“ întreabă uluit unul dintre doctori în timp ce-l examinează.

Povestea se derulează appi în trecutul lui Jim şi prezintă motivele pentru care acesta a ajuns pe patul de spital. Bărbatul, care cântăreşe mult peste 100 de kilograme, este prezentat în mai multe etape ale vieţii mâncând alimente nesănătoase, stând pe canapea, la televizor, mergând cu maşina sau jucându-se pe calculator.

Dar totul începe din copilăria lui Jim: câteva scene arată cum mama lui îl hrănea cu cereale care conţin zahăr şi chiar cu cartofi prăjiţi pe vremea când era bebeluş.

„Ca părinte, te poţi gândi că ai făcut unele dintre acele lucruri prezentate în materialul video. Dar nu l-am creat pentru a te face să te simţi vinovat. Am plasat acţiunea în anul 2030 pentru a-ţi arăta cum ar putea fi viitorul dacă nu iei măsuri acum. Obiceiurile alimentare cu care ne învăţăm astăzi copiii vor deveni alegerile lor pe viitor“, susţin autorii campaniei pe site-ul organizaţiei medicale.

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dumitru Buzatu, în CEX-ul PSD: „Coronavirusul nu există” / Către liderii social-democrați: „Oricum, sunteți toți…

2 VIDEO Această formă de viață se numește Codruța Cerva, vedetă la Cocina TV și lider al trepanaților din Piață

3 Senatorul PSD Robert Cazanciuc: Primul furt nu se pune. Hoțul care aduce banii înapoi sa fie iertat

4 Medic chirurg din Cluj, director de spital: Deschideți toate serviciile medicale și testați toți pacienții, e …

5 Olguța Vasilescu, delir dement: „Covidul nu există. Este o manevră a lui Iohannis pentru a nu mai ține alegeri…