VIDEO INCENDIAR/Scandalul LABAGIILOR pesediști din Dolj!!! Închidea ușa, se dezbrăca la pantaloni și îmi arăta mosorul lui. Hai la deal, mă, îmi spunea el! Eu rușinos, că suntem amândoi născuți în 1948. Eu doar cu două degete îi atingeam mosorul.

VIDEO INCENDIAR/Scandalul LABAGIILOR pesediști din Dolj!!! Închidea ușa, se dezbrăca la pantaloni și îmi arăta mosorul lui. Hai la deal, mă, îmi spunea el! Eu rușinos, că suntem amândoi născuți în 1948. Eu doar cu două degete îi atingeam mosorul.

Costel Turlea, consilier local PSD din comuna doljeană Mîrșani, susține că edilul îl obliga să-l masturbeze câte 15 minute, în biroul Primăriei. În schimb, acuzatul, Constantin Ghencioiu, tot PSD, susține că Turlea vrea să se răzbune după ce a fost pensionat.

 Victima primarului povestește că a fost obligat să presteze sexual din 2011: „Mă știa tot satul că eram mâna lui dreaptă în Primărie”, începe Turlea să explice, nefericit, ținând cont de context, că era omul de încredere al edilului.

„Cum o făcea? Era parșiv. Mă ademenea în biroul său, spunând că are de lucru. Închidea ușa, se dezbrăca la pantaloni și îmi arăta mosorul lui. Hai la deal, mă, îmi spunea el! Eu rușinos, că suntem amândoi născuți în 1948. Eu doar cu două degete îi atingeam mosorul. El, spunea: «Saltă-te, mă, la deal! Ia-o cu toată mâna! Mă chinuiam 15 minute»”, își povestește chinul consilierul local din Mîrșani.

 La rândul lui, Ghencioiu că Turlea „are o minte de nebun și un comportament ordinar. Cum să scrii pe hârtie așa ceva! E la mintea unui nebun, ce să-i fac eu? Poate să spună orice, nu ne putem pune în fața naturii”.

Primarul a mai susținut că la mijloc ar fi o răzbunare pentru că l-a pensionat anticipat pe Turlea, după ce l-a ținut 20 de ani în Primărie.

Anchetă

Pe lângă abuzurile sexuale la care a fost supus, consilierul local a făcut și alte sesizări legate de corupție de la șeful Guvernului, până la președinte. Ba chiar, Corpul de Control al Primului ministru a trimis în teritoriu, respectiv la Prefectura Dolj, o adresă prin care cere o anchetă privind activitatea primarului Ghencioiu.


: Costel Turlea, consilierul PSD, mâna dreaptă a primarului din Mîrșani



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…