VIDEO/Deputatul PSD Florea Daniel acuză: „Senatorul Dan Șova A TRAS PE NAS”

VIDEO/Deputatul PSD Florea Daniel acuză: „Senatorul Dan Șova A TRAS PE NAS”

„La Călăraşi, în perioada 4 - 6 aprilie 2013, senatorul Dan Șova a tras pe nas, eu am vorbit cu premierul Ponta, care a spus că ştie, că a fost informat de servicii (...) Ponta l-a schimbat pe Șova de la Transporturi pentru 10 milioane de euro." a declarat deputatul PSD.

Tânăr, elegant, inteligent, cu mari perspective în viitorul politicii româneşti şi nu în ultimul rând deputat PSD în Parlamentul României. La o discuţie despre actuala clasă politică, deputatul Florea Daniel a mărturisit dezamăgit, că nu poate face mare lucru pentru cei care l-au ales, din cauza mâncătoriilor pentru ciolan.

Ciolanul, pe plan local, mai are ceva cărniţă, dar cărniţa este împărţită de baronul local, căruia, în schimbul porţiei de cărniţă, trebuie să îi satisfaci toate doleanţele. El, tânărul parlamentar, nu are nevoie de acea cărniţă, el vrea să facă doar treaba pentru care a fost ales. Cu amărăciune în voce mărturiseşte că îşi doreşte să ajungă la conducerea Ministerului de Justiţie, unde sunt atâtea probleme de îndreptat şi mai crede că acest minister îl merită pe deplin, pentru experienţa acumulată ca judecător şi implicarea în munca de partid. 

Vezi aici declarațiile halucinante ale deputatului Florea Daniel despre fostul ministru al Transporturilor, Dan Șova! - VIDEO http://vimeo.com/109790671

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu stă niciodată cu fața la...” / Detalii despre cum făceau amor „elevul” Dani Oțil și „mămica” Mihaela Rădules…

2 Noi amănunte / E râcă mare în lumea bună a Capitalei! Gaborii i-au spart petrecerea aniversară miliardarului Thi…

3 Uite-o pe „micuță”! / Dianei Șoșoacă încep să-i iasă la iveală rădăcinile de la Secu!

4 Irina Rimes, în călduri?

5 Beizadele PSD / Dezmăţ cu droguri, amor şi peste 100 de tineri la un loc