VIDEO/Deputatul PSD Florea Daniel acuză: „Senatorul Dan Șova A TRAS PE NAS”

VIDEO/Deputatul PSD Florea Daniel acuză: „Senatorul Dan Șova A TRAS PE NAS”

„La Călăraşi, în perioada 4 - 6 aprilie 2013, senatorul Dan Șova a tras pe nas, eu am vorbit cu premierul Ponta, care a spus că ştie, că a fost informat de servicii (...) Ponta l-a schimbat pe Șova de la Transporturi pentru 10 milioane de euro." a declarat deputatul PSD.

Tânăr, elegant, inteligent, cu mari perspective în viitorul politicii româneşti şi nu în ultimul rând deputat PSD în Parlamentul României. La o discuţie despre actuala clasă politică, deputatul Florea Daniel a mărturisit dezamăgit, că nu poate face mare lucru pentru cei care l-au ales, din cauza mâncătoriilor pentru ciolan.

Ciolanul, pe plan local, mai are ceva cărniţă, dar cărniţa este împărţită de baronul local, căruia, în schimbul porţiei de cărniţă, trebuie să îi satisfaci toate doleanţele. El, tânărul parlamentar, nu are nevoie de acea cărniţă, el vrea să facă doar treaba pentru care a fost ales. Cu amărăciune în voce mărturiseşte că îşi doreşte să ajungă la conducerea Ministerului de Justiţie, unde sunt atâtea probleme de îndreptat şi mai crede că acest minister îl merită pe deplin, pentru experienţa acumulată ca judecător şi implicarea în munca de partid. 

Vezi aici declarațiile halucinante ale deputatului Florea Daniel despre fostul ministru al Transporturilor, Dan Șova! - VIDEO  http://vimeo.com/109790671


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”