Zvonuri despre deconectarea fiicei lui Whitney Houston de la aparate. Bobby Brown: Nu pot să o deconectez pe Bobbi Kristina. Dumnezeu o va salva

Zvonuri despre deconectarea fiicei lui Whitney Houston de la aparate. Bobby Brown: Nu pot să o deconectez pe Bobbi Kristina. Dumnezeu o va salva

Rapperul Bobby Brown a negat zvonurile potrivit cărora Bobbi Kristina Brown, fiica lui şi a regretatei cântăreţe Whitney Houston, ar fi fost deconectată de la aparatele de menţinere a funcţiilor vitale, întrucât crede că Dumnezeu va face un miracol şi îi va salva fiica.

Această idee nu este însă împărtăşită şi de medicii americani, care i-au spus că situaţia medicală a lui Bobbi Kristina nu se va ameliora, iar deconectarea de la aparatele de menţinere a funcţiilor vitale ar fi decizia cea mai potrivită, informează TMZ.com.

Însă Bobby Brown şi familia Houston, care au credinţe religioase profund înrădăcinate, cred că medicii americani nu au luat în calcul miracolele făcute de Dumnezeu, iar cele două familii au asistat în trecut la astfel de "miracole". Bobby Brown spune că un membru al familiei sale a reuşit să revină la viaţă după ce a petrecut opt zile într-o comă profundă.

Între timp, membrii celor două familii, Brown şi Houston, s-au adunat la spitalul din Atlanta unde este internată Bobbi Kristina, pentru a participa la sesiuni de rugăciuni alături de patul acesteia.

Potrivit TMZ.com, starea medicală a lui Bobbi Kristina a rămas neschimbată încă de luni dimineaţă. Funcţiile ei cerebrale se află la un nivel minimal şi de atunci nu s-a produs nicio ameliorare.

Atunci când fiica lui a fost transferată la Emory University Hospital din Atlanta, marţi, Bobbi Brown spera că medicii din acest spital, care deţine unul dintre cele mai performante secţii de neurologie din Statele Unite, vor putea să facă mai mult pentru fiica lui, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Joi seară, în presa americană au apărut mai multe zvonuri potrivit Bobbi Kristina a fost deja deconectată de la aparatele de întreţinere a funcţiilor vitale, însă membrii familiei sale au spus că acele informaţii sunt false. Alte surse au declarat pentru TMZ.com că decizia se află în mâinile lui Bobby Brown, dar rapperul a refuzat să ia o decizie joi, ziua în care a împlinit vârsta de 46 de ani, preferând să o amâne până în weekend.

Bunica tinerei, Cissy Houston - mama cântăreţei Whitney Houston - nu a ajuns încă la spitalul din Atlanta, iar Bobby Brown vrea să îi ofere lui Cissy suficient timp pentru a veni să îşi vadă nepoata spitalizată.

Bobbi Kristina Brown se află în comă indusă încă de sâmbătă, întrucât medicii au dorit să reducă riscul de declanşare a unor inflamaţii la nivel cerebral.

Bobbi Kristina, fiica regretatei cântăreţe americane Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, a fost spitalizată de urgenţă weekendul trecut, după ce iubitul ei, Nick Gordon, a descoperit-o fără semne vitale în cada din sala de baie a reşedinţei lor din Roswell, un oraş din statul Georgia.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ultimele cifre din sondaje: PNL câștigă detașat. AUR intră în Parlament / PSD nu trece de 25%, USR PLUS nu trece…

2 Serverele ASESOFT, confiscate de FBI?

3 Eurodeputata PSD, imbecila de Grapini, amenință cu judecata Times New Roman pentru gluma asta!

4 Fraților, nevasta ăstuia s-a supărat că i-a luat doar un apartament de 200.000 de euro pe Faleză, la Constanța…

5 VIDEO Se deschide circulația pe Autostrada A10 Sebeș - Turda, Lot 1, cu restricții și lucrări rămase de execut…