Zvonuri tot mai insistente despre despărțirea lui Tony Blair de soția sa, Cherie

Zvonuri tot mai insistente despre despărțirea lui Tony Blair de soția sa, Cherie

Fostul premier britanic Tony Blair și soția sa, Cherie, se pare că s-ar fi separat, dar nu intenționează să divorțeze, scrie ziarul 'Daily Mail', comentând volumul 'Blair Inc: The Man Behind The Mask', de Francis Beckett, și o serie de declarații ale unor cunoscuți ai celebrului cuplu.

În prezent, șapte ani după ce au părăsit reședința londoneză din Downing Street 10 rezervată premierului Marii Britanii, Tony și Cherie Blair duc vieți separate și sunt doar rareori văzuți împreună, potrivit declarațiilor unor vecini. Unii au spus că el nu prea trece pe la locuința comună, iar alții au povestit că ea are, de multe ori, un aspect deprimat când participă la acțiuni publice.

Zvonurile despre o posibilă despărțire a soților Blair au început să circule mai intens în urmă cu șase luni, când Cherie a participat la un eveniment de binefacere doar în compania fiicei sale Kathryn.

După cât se pare, cei doi sunt despărțiți și în privința afacerilor, fiecare conducând propriul său 'imperiu'. În calitate de emisar al Cvartetului (Rusia, Statele Unite, UE și ONU) pentru Orientul Mijlociu, Tony Blair petrece lunar mai multe zile în această regiune, dar Cherie nu îl însoțește niciodată. Merge însă în zonă, dar pentru propriile ei probleme profesionale.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Documente secrete / „Putin gândește puțin și e disperat. Se teme de pericolul unei victorii ucrainene”

2 BRRR! / „Dacă va atinge țărmul, va fi o situație conform articolului 5”

3 A murit Peter Imre, fostul ginere al lui Meleșcanu

4 „Câinele turbat” despre Armata Rusiei: „Stupidă din punct de vedere operațional” și „incompetentă tactic”.

5 „Am primit peste o mie de cereri în căsătorie” / Cine este ucraineanca