Zvonuri tot mai insistente despre despărțirea lui Tony Blair de soția sa, Cherie

Zvonuri tot mai insistente despre despărțirea lui Tony Blair de soția sa, Cherie

Fostul premier britanic Tony Blair și soția sa, Cherie, se pare că s-ar fi separat, dar nu intenționează să divorțeze, scrie ziarul 'Daily Mail', comentând volumul 'Blair Inc: The Man Behind The Mask', de Francis Beckett, și o serie de declarații ale unor cunoscuți ai celebrului cuplu.

În prezent, șapte ani după ce au părăsit reședința londoneză din Downing Street 10 rezervată premierului Marii Britanii, Tony și Cherie Blair duc vieți separate și sunt doar rareori văzuți împreună, potrivit declarațiilor unor vecini. Unii au spus că el nu prea trece pe la locuința comună, iar alții au povestit că ea are, de multe ori, un aspect deprimat când participă la acțiuni publice.

Zvonurile despre o posibilă despărțire a soților Blair au început să circule mai intens în urmă cu șase luni, când Cherie a participat la un eveniment de binefacere doar în compania fiicei sale Kathryn.

După cât se pare, cei doi sunt despărțiți și în privința afacerilor, fiecare conducând propriul său 'imperiu'. În calitate de emisar al Cvartetului (Rusia, Statele Unite, UE și ONU) pentru Orientul Mijlociu, Tony Blair petrece lunar mai multe zile în această regiune, dar Cherie nu îl însoțește niciodată. Merge însă în zonă, dar pentru propriile ei probleme profesionale.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Bășiți aici! / „Declarația de la București” / Căcații stângii, acum ajunși bășini, vor să-l alunge pe Iohannis

3 Un zvon...

4 Ăștia o iau razna / Numire suspectă în Guvern pe filiera interlopului lui Cîțu / Cum, mă, să pui în locul unui pro…

5 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri