Zvonuri tot mai insistente despre despărțirea lui Tony Blair de soția sa, Cherie

Zvonuri tot mai insistente despre despărțirea lui Tony Blair de soția sa, Cherie

Fostul premier britanic Tony Blair și soția sa, Cherie, se pare că s-ar fi separat, dar nu intenționează să divorțeze, scrie ziarul 'Daily Mail', comentând volumul 'Blair Inc: The Man Behind The Mask', de Francis Beckett, și o serie de declarații ale unor cunoscuți ai celebrului cuplu.

În prezent, șapte ani după ce au părăsit reședința londoneză din Downing Street 10 rezervată premierului Marii Britanii, Tony și Cherie Blair duc vieți separate și sunt doar rareori văzuți împreună, potrivit declarațiilor unor vecini. Unii au spus că el nu prea trece pe la locuința comună, iar alții au povestit că ea are, de multe ori, un aspect deprimat când participă la acțiuni publice.

Zvonurile despre o posibilă despărțire a soților Blair au început să circule mai intens în urmă cu șase luni, când Cherie a participat la un eveniment de binefacere doar în compania fiicei sale Kathryn.

După cât se pare, cei doi sunt despărțiți și în privința afacerilor, fiecare conducând propriul său 'imperiu'. În calitate de emisar al Cvartetului (Rusia, Statele Unite, UE și ONU) pentru Orientul Mijlociu, Tony Blair petrece lunar mai multe zile în această regiune, dar Cherie nu îl însoțește niciodată. Merge însă în zonă, dar pentru propriile ei probleme profesionale.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro