SEX PSD/La o aşa ,,P...ZDĂ'' de tată, o aşa ,,P...ULĂ'' de fiu!

SEX PSD/La o aşa ,,P...ZDĂ'' de tată, o aşa ,,P...ULĂ'' de fiu!

Jurnaliştii unui săptămânal din Argeş au dezvăluit că preşedintele PSD Argeş şi al Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, a încercat să agaţe pe Facebook o tănără. Acesta s-a lansat în dialoguri obscene incredibile. La o zi după apariţia acestor informaţii, fiul liderului PSD ameninţă, ca orice progenitură de profesor, jurnaliştii pe pagina sa de Facebook.

Mesajul lui Andrei Tecău pentru ţară şi ziarişti

"Se întâmplă lucruri pe care nici măcar eu nu le mai înţeleg. Şi-am văzut multe, uitati-va si voi la listele alea. In câţiva ani am pierdut mulţi prieteni şi aproape tot ce aveam şi am ajuns în situaţia în care o mână de oameni decid când şi cum o să murim şi noi. Nu mai e de respect, onoare, credinţă sau că suntem toţi din acelaşi căcat. Ăştia nu mai vin doar după banii noştri sau după noi, vin să ne omoare mamele, femeile, copiii… copiii tăi, da, da… ai tăi! Eu vă zic ceva, familia mea n-o să dispară doar pentru că aşa vor unii. O să le extermin lor tot neamu’, o să le dau foc la case, la maşini şi la tot ce au ştiut ei vreodată. Şi daca o facem şi pe asta împreună, la fel cum am făcut tot până acum, tre’ s-o lămurim de la început că nu scapă viu niciunu’, că ăştia, chiar paralizaţi, orbi, surzi, ăştia o să ne caute peste tot. Dac-o să poată să ne scrie numele cu limba, o să fie de-ajuns! A, şi vă mai zic ceva… Dacă mai stăm aşa, dacă mai aşteptăm, o să ne sfâşiem noi între noi ca animalele, că n-o să mai ştim bine de rău!", a scrie pe Facebook Andrei Tecău, fiul lui Florin Tecău.

Mesajele lui Florin Tecău, preşedintele CJ Argeş

* Cum îţi place să o iei? * Mi-ai sculat-o * Nu mai scapi de mine! Trebuie să fii a mea! * Vorbeam de p...ă ca să ţi-o doreşti! * Oricum mi se scoală rar * Să mi-o s...i * Dacă mă iubeşti, nu trebuie să îţi pară rău * Vreau tâtzele * Aş vrea să îţi văd p...zda * Eu vreau în tine * Să intru peste tot în tine * Ţi-aş muşca-o.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...