VIDEO/"Bă, futu-te-n cur pe mă-ta de procuror !"/Mesajul PSD din campania pentru prezidenţiale

VIDEO/"Bă, futu-te-n cur pe mă-ta de procuror !"/Mesajul PSD din campania pentru prezidenţiale

După ce săptămâna trecută, la Caracal, baronul de Olt, Paul Stănescu, a scăpat păsărica pe guriţa de fost mecanizator ajuns latifundiar, că în noiembrie va fi o ,,bătălie pe viaţă şi pe libertate'', vineri, la Constanţa, un alt alt baron, mult mai greu şi mult mai mediatizat, a fixat sloganul de campanie din spatele minciunilor de la televizor. Radu Mazăre a dezvăluit ţării care va fi miza mobilizării baronilor din PSD pentru câştigarea alegerilor. Ca după 16 noiembrie, la ora 6.00 dimineaţa, când vin şi le bat la poartă, să le poată striga în faţă, de la geamul palatului, deschis cu lehamite:"Bă, futu-te-n cur pe mă-ta de procuror !" Şi apoi să se culce liniştiţi la loc. Ştiind că la Antena3 rulează deja ştirea că naziştii lui Kovesi au mai atacat în acea dimineaţă un om nevinovat...

Şi Stănescu la, Olt, şi Mazăre, la Constanţa, au fost aplaudaţi de sălile pline...

Vezi video la minutul 6:40

 Paul Stănescu: “Competiția asta va fi pe viață și pe moarte și chiar pe libertate''.

Paul Stănescu, președinte CJ Olt: “Competiția asta va fi pe viață și pe moarte și chiar pe libertate. Și eu mă uit dimineata la 6, că atunci vine DNA-ul și le spuneam colegilor mei: Mă, da pe mine de ce nu mă ia, că eu mai sunt singurul pe aici?” Afirmaţia lui Stănescu apare pe înregistrare la minutul 43.25.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /