A ''DEFECTAT'' Dâncu? Ideologul SRI s-a ''ÎMBOLNĂVIT'' SUBIT! Audierea, AMÂNATĂ!

A ''DEFECTAT'' Dâncu? Ideologul SRI s-a ''ÎMBOLNĂVIT'' SUBIT! Audierea, AMÂNATĂ!

A defectat  Dâncu? Audierea în comisiile parlamentare a sociologului Vasile Dâncu, propus pentru postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a fost amânată pentru marţi dimineaţă, potrivit Mediafax. Anunţul a fost făcut de preşedintele Comisei de administraţie din Camera Deputaţilor, Victor Paul Dobre, care a precizat că amânarea a fost cerută „din motive personale”.

Potrivit unor surse Vasile Dâncu a suferit o ''cădere de calciu'', pe ''fondul oboselii''. 

Această îmbolnăvire subită este cu atât mai curioasă cu cât Vasile Dâncu se afla deja în Parlament şi se pregătea de audieri, care ar fi urmat să aibă loc începând cu ora 18.00. Brusc, ideologul SRI a renunțat să se mai prezinte în fața comisiei parlamentare...

Vasile Dâncu a fost propus vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice de către premierul desemnat Dacian Cioloş.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu