Adevărul despre retragerea lui Ponta. "Poate se retrage la Cotroceni"

Adevărul despre retragerea lui Ponta. "Poate se retrage la Cotroceni"

Dragnea a transmis sâmbătă, în cadrul întâlnirii cu coordonatorii campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, un "mesaj" al premierului Victor Ponta, precizând că acesta a fost greșit înțeles în ceea ce privește postarea pe rețeaua de socializare.

"Eu am citit altfel acel mesaj. Eu am citit că se retrage din disputa politică și poate se retrage la Cotroceni", a punctat vicepremierul social-democrat.

"Trebuie să punem capăt tranziției de la societatea comunistă (cu accesele sale securiste din ultimii 10 ani) spre o țară europeană, cu oameni mai liniștiți și mai demni, guvernați de valori și obiective comune, nu de frica de mascați și de linșajul public din partea unor jurnaliști fascisto-comunistoizi! În noiembrie, după ce câștigăm această ultimă și vitală bătălie, mă voi putea declara mulțumit de ce am realizat! Și atunci îmi doresc să las locul în politică altora, mai tineri și mai puțin marcați de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu îmi propun să recuperez cât voi putea de mult din timpul pe care în ultimii 13 ani nu l-am dat familiei și celorlalte părți bune și frumoase din viața mea!", a scris Ponta, vineri, pe Facebook.

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Se inaugurează o nouă autostradă: Tronsonul din autostrada Transilvania care părea imposibil de deschis …

2 Bine scris...

3 BREAKING Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră care dă frisoane „Ciumei Roșii”!

4 Veste devastatoare pentru PSD: Între 25-30% din electoratul tradițional al partidului nu se va prezenta la vot…

5 Raport intern / Femeia vaccinată cu serul anti COVID Oxford-Astra Zeneca a făcut mielită transversă