Alcooluța, lui M.Voicu: "Nu-mi da lecții de anticorupție, BUBOSULE!"

Alcooluța, lui M.Voicu: "Nu-mi da lecții de anticorupție, BUBOSULE!"

Un nou scandal a izbucnit pe Facebook. Între primarul Craiovei, Lia Alcooluța Vasilescu si deputatul PNL Mihai Voicu. Liberalul a subliniat faptul ca in ciuda cheltuirii a 3 milioane de euro, Craiova nu s-a calificat in cursa pentru desemnarea Capitalei Culturale Europene, spunand ca 'miroase urat proiectul'. Replica Olgutei Vasilescu n-a intarziat: "Nu-mi da lecții de anticorupție, bubosule!"

"Miroase foarte urât cu proiectul Craiovei. Știați că proiectul din Baia Mare a costat 5000 de euro iar cel din Craiova 3.000.000? Baia Mare s-a calificat . Fără comentarii.

Și încă ceva. Trei dintre cele patru orașe intrate în finală au primari PNL, cel de-al patrulea fiind condus de un primar independent. Nefiind vorba de "capitala europeana a șomajului " sau de "capitala europeana a ajutoarelor sociale" mi se pare normal ca nu s -a calificat niciun pesedist

#‎Olgutapeceaidatbanii‬ ‪#‎demisia‬", a scris Mihai Voicu pe pagina sa de Facebook. 

Lia Alcooluța Vasilescu, primarul Craiovei, a reacționat dur pe pagina personală de Facebook, la adresa deputatului PNL Mihai Voicu, cu o postare care nu poate fi vazuta decat de prietenii acesteia.

“De parcă doar el ar posta numai tâmpenii! Mișu Voicu, deputat turist de Dolj, a aflat într-una din vizitele anuale prin județ și a și ținut să-și împărtășească prostia și altora, că în Craiova s-ar fi cheltuit 3 milioane!!!!! de euro doar pentru competiția Capitală Culturală. Cum a adunat el? Cum făcea la partid cu colecta de pe la șefii de deconcentrate? Nici măcar! A adunat bugetul anual al TUTUROR instituțiilor de cultură din Craiova. După părerea lui ar trebui să desființăm cu totul filarmonica, teatrul de păpuși, opera, casa de cultură, ansamblul folcloric etc. Normal că ar vrea să le deființăm, de vreme ce el nu vine la niciun spectacol, că oricum nu vine prin județ. Mișule! Un sfat! Nu-mi da lecții de anticorupție, bubosule!, a scris Olguta Vasilescu.

NR. Incidentul survine la doar o zi după ce Claudiu Manda, deputat, președintele PSD Dolj și amantul Alcooluței, l-a înjurat de mamă pe un cetățean aflat la muncă în străinătate în urma unui dialog pe net din care dobitocului pesedist i s-a părut că a ieșit șifonat.

Citește și  Manda, nu-ți mai dă Alcooluța ''SAVARINA'' și te MASTURBEZI pe net, AGRAMATULE?






Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale