Alcooluța, lui M.Voicu: "Nu-mi da lecții de anticorupție, BUBOSULE!"

Alcooluța, lui M.Voicu: "Nu-mi da lecții de anticorupție, BUBOSULE!"

Un nou scandal a izbucnit pe Facebook. Între primarul Craiovei, Lia Alcooluța Vasilescu si deputatul PNL Mihai Voicu. Liberalul a subliniat faptul ca in ciuda cheltuirii a 3 milioane de euro, Craiova nu s-a calificat in cursa pentru desemnarea Capitalei Culturale Europene, spunand ca 'miroase urat proiectul'. Replica Olgutei Vasilescu n-a intarziat: "Nu-mi da lecții de anticorupție, bubosule!"

"Miroase foarte urât cu proiectul Craiovei. Știați că proiectul din Baia Mare a costat 5000 de euro iar cel din Craiova 3.000.000? Baia Mare s-a calificat . Fără comentarii.

Și încă ceva. Trei dintre cele patru orașe intrate în finală au primari PNL, cel de-al patrulea fiind condus de un primar independent. Nefiind vorba de "capitala europeana a șomajului " sau de "capitala europeana a ajutoarelor sociale" mi se pare normal ca nu s -a calificat niciun pesedist

#‎Olgutapeceaidatbanii‬ ‪#‎demisia‬", a scris Mihai Voicu pe pagina sa de Facebook. 

Lia Alcooluța Vasilescu, primarul Craiovei, a reacționat dur pe pagina personală de Facebook, la adresa deputatului PNL Mihai Voicu, cu o postare care nu poate fi vazuta decat de prietenii acesteia.

“De parcă doar el ar posta numai tâmpenii! Mișu Voicu, deputat turist de Dolj, a aflat într-una din vizitele anuale prin județ și a și ținut să-și împărtășească prostia și altora, că în Craiova s-ar fi cheltuit 3 milioane!!!!! de euro doar pentru competiția Capitală Culturală. Cum a adunat el? Cum făcea la partid cu colecta de pe la șefii de deconcentrate? Nici măcar! A adunat bugetul anual al TUTUROR instituțiilor de cultură din Craiova. După părerea lui ar trebui să desființăm cu totul filarmonica, teatrul de păpuși, opera, casa de cultură, ansamblul folcloric etc. Normal că ar vrea să le deființăm, de vreme ce el nu vine la niciun spectacol, că oricum nu vine prin județ. Mișule! Un sfat! Nu-mi da lecții de anticorupție, bubosule!, a scris Olguta Vasilescu.

NR. Incidentul survine la doar o zi după ce Claudiu Manda, deputat, președintele PSD Dolj și amantul Alcooluței, l-a înjurat de mamă pe un cetățean aflat la muncă în străinătate în urma unui dialog pe net din care dobitocului pesedist i s-a părut că a ieșit șifonat.

Citește și Manda, nu-ți mai dă Alcooluța ''SAVARINA'' și te MASTURBEZI pe net, AGRAMATULE?

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Banii din șpăgile lui Ponta sunt în Turcia / Dezvăluiri care-i vor înfiora chiar și pe procurori!

2 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

3 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

4 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…

5 VIDEO Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, chef la Runcu la ziua unui conda…