ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Hunedoara: Ponta - 50,37%, Iohannis - 49,63%

Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a câștigat cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale în județul Hunedoara cu 50,37% din voturile valabil exprimate, în timp ce candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obținut 49,63%, potrivit datelor finale ale Biroului Electoral Județean (BEJ).

"Pentru candidatul Victor Ponta au votat 123.790 de alegători din județul Hunedoara, iar pentru candidatul Klaus Iohannis și-au manifestat opțiunea de vot 121.965 de persoane", a precizat luni purtătorul de cuvânt al BEJ, judecător Cristina Roncioiu.

Prezența la vot a fost de 62,43%, ceea ce înseamnă că 249.479 de alegători și-au exprimat opțiunile la urne în județul Hunedoara.

Procesul de votare a decurs fără incidente, cu excepția secției 320 din localitatea Bucureșcii Bradului, unde votul a început duminică cu o întârziere de o oră și 25 de minute din cauză că președintele acesteia pierduse ștampila de control și a fost nevoie de confecționarea alteia.

"Președintele secției de votare numărul 320 Bucureșcii Bradului a fost sancționat cu avertisment de președintele BEJ Hunedoara", a spus Cristina Roncioiu.

În județul Hunedoara au fost organizate 524 de secții de votare.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Adio, Grecia! Nu mai mergem în viața noastră!” Revoltă pe forumuri, după ce Grecia a decis să suspende tempor…

2 „Dar manual” / Renate Weber i-a dat fetei ei 100.000 de euro

3 VIDEO Judecați voi! / Tânăr, în Centrul Vechi, despre coronavirus: „De ce să ne fie frică? Nu există, doamnă, aș…

4 Manipulare ordinară a nevestei lui Cataramă / Dr. Adina Alberts, despre legea carantinei: „Nicolae Ceauşescu ar …

5 Epidemiologul Molnar Geza: Al doilea vârf va fi depășit în două săptămâni. Nu se impune o nouă izolare