ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Hunedoara: Ponta - 50,37%, Iohannis - 49,63%

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Hunedoara: Ponta - 50,37%, Iohannis - 49,63%

Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a câștigat cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale în județul Hunedoara cu 50,37% din voturile valabil exprimate, în timp ce candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obținut 49,63%, potrivit datelor finale ale Biroului Electoral Județean (BEJ).

"Pentru candidatul Victor Ponta au votat 123.790 de alegători din județul Hunedoara, iar pentru candidatul Klaus Iohannis și-au manifestat opțiunea de vot 121.965 de persoane", a precizat luni purtătorul de cuvânt al BEJ, judecător Cristina Roncioiu.

Prezența la vot a fost de 62,43%, ceea ce înseamnă că 249.479 de alegători și-au exprimat opțiunile la urne în județul Hunedoara.

Procesul de votare a decurs fără incidente, cu excepția secției 320 din localitatea Bucureșcii Bradului, unde votul a început duminică cu o întârziere de o oră și 25 de minute din cauză că președintele acesteia pierduse ștampila de control și a fost nevoie de confecționarea alteia.

"Președintele secției de votare numărul 320 Bucureșcii Bradului a fost sancționat cu avertisment de președintele BEJ Hunedoara", a spus Cristina Roncioiu.

În județul Hunedoara au fost organizate 524 de secții de votare.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...