Antena3 se PRĂBUŞEŞTE/Prima care a anunţat că a fost dată afară este Oana Stănciulescu

Antena3 se PRĂBUŞEŞTE/Prima care a anunţat că a fost dată afară este Oana Stănciulescu

Aşa cum noi am tot anunţat, că este imposibil ca Antena3 să supravieţuiască după arestarea lui Dan Voiculescu, omul care asigura sursele de finanţare gri- a se vedea dosarele de şantaj aflate pe masa procurorilor- lucrurile încep să capete contur. Mai ales că, în pofida minciunilor proferate cu nesimţire, numărul celor care se uită la această hazna scade de la lună la lună. Pentru că fuziunea cu Antena1 a eşuat, varianta cea mai economică, s-a trecut la planul 2. Reduceri drastice de personal şi tăieri salariale.

Gâdea, a ținut deja două ședințe cu șefii de departamente în care i-a anunțat că e nevoie să strângă cureaua de la începutul lunii viitoare.

Astfel, începând cu 1 februarie, primele măsuri sunt următoarele:

1. Salariile sub 5.000 RON/ lunar vor fi reduse cu 10%

2. Salariile peste 5.000 RON/ lunar vor fi reduse cu 15%

3. 50 de oameni vor fi disponibilizați de la 1 februarie 2015

Oana Stănciulescu nu mai este, începând de joi, angajată la Antena 3. Conducerea televiziunii din Băneasa nu i-a prelungit Oanei Stănciulescu contractul.

„Contractul dintre mine și Antena3 încetează începând de astazi (15 ianuarie, NR). După 24 de ani de jurnalism, consider în continuare că libertatea de exprimare este un bun câștigat care nu poate fi luat nimanui!”, a scris Oana Stănciulescu pe o rețea de socializare.

E începutul!


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...