Antonescu, despre suspendare: Număr de circ modest, Tăriceanu va constata că Ponta nu îl susţine

Antonescu, despre suspendare: Număr de circ modest, Tăriceanu va constata că Ponta nu îl susţine

Fostul preşedinte PNL Crin Antonescu a declarat, luni, că demersul lui Călin Popescu Tăriceanu de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu este ”un număr de circ destul de modest” şi că Tăriceanu va constata că şi PSD şi Victor Ponta nu susţin suspendarea.

Antonescu, despre suspendare: Număr de circ modest, Tăriceanu va constata că Ponta nu îl susţine

”Este un număr de circ destul de modest, circ electoral, prezentat de domnul Tăriceanu şi care se va termina jalnic. Cu alte cuvinte, eu am convingerea că nici PSD nu va susţine acest demers, şi păgubiţii afacerii vor fi domnul Tăriceanu şi, ca de obicei, Antena 3, care se încinge foarte tare să demonstreze cine este băsist şi cine nu este băsist”, a comentat Crin Antonescu iniţiativa preşedintelui Senatului.

Antonescu a mai spus că Tăriceanu va constata că ”domnul Ponta şi PSD nu susţin suspendarea”.

”Sigur, nu o să îi poată declara băsişti, şi o să schimbe subiectul”, a mai spus Antonescu.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu , a anunţat, luni, că a început demersurile pentru a prezenta liderilor grupurilor parlamentare, atât din Senat, cât şi din Cameră, iniţiativa legată de suspendarea preşedintelui Traian Băsescu .

Cererea de suspendare a preşedintelui României cuprinde trei elemente pentru care se doreşte demiterea lui Traian Băsescu, şi anume faptul că preşedintele s-a implicat în campania PMP, intervenţia directă la preşedintele Comisiei Europene, în cazul comisarului european şi raporturi instituţionale în forme necivilizate.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică, la Antena 3, că iniţiativa lui Călin Popescu Tăriceanu privind suspendarea şefului statului va fi discutată în PSD, menţionând că este vorba despre un demers serios şi precizând că orice zi fără Traian Băsescu reprezintă un rău mai puţin pentru ţară.

Preşedintele Traian Băsescu declara, vineri, răspunzând unei întrebări legate de un eventual demers pentru o nouă suspendare a sa din funcţie, că intră în campanie "şi nu o să le fie bine", el adăugând că în campanie are "capacitate uriaşă de revitalizare".

Traian Băsescu a fost întrebat, în conferinţa de presă susţinută la Newport, după summit-ul NATO, dacă îi este teamă de o nouă suspendare din funcţie. "Intru în campanie şi nu o să le fie bine, să ştiţi că în campanie am capacitate uriaşă de revitalizare", spunea şeful statului.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…