Antonescu spune că dacă va deveni preşedinte al României la scurtă vreme Ponta nu va mai fi premier

Antonescu spune că dacă va deveni preşedinte al României la scurtă vreme Ponta nu va mai fi premier

"Nu avem în strategia noastră, pentru viitorul imediat, niciun fel de fuziune. Viitorul imediat, având în vedere că timpul nostru e marcat de alegeri, înseamnă până la prezidențiale", a afirmat Crin Antonescu duminică, într-o conferință de presă la Pitești, la finalul ședinței delegației Permanente a PNL Argeș.

Liderul liberal a spus că este posibil ca atitudinea lui Teodor Atanasiu, care și-a exprimat speranța ca după alegerile europarlamentare PNL și PSD să fuzioneze, să se bazeze pe colaborarea bună dintre cele două partide la nivelul județului Alba.

Antonescu a mai spus că dacă el va deveni președinte al României ”la scurtă vreme Ponta nu mai e premier”.
În opinia președintelui PNL, singura variantă în care Victor Ponta și-ar putea păstra mandatul de șef al Guvernului este cea în care PSD ar câștiga alegerile prezidențiale.

Antonescu a spus, de asemenea, că are ”impresia” că ”e o problemă” pentru PSD în a-și găsi un candidat pentru scrutinul prezidențial programat pentru acest an. ”Sunt unii care se oferă, cum ar fi Tăriceanu sau Geoană. Sunt alții pe care domnul Ponta i-ar vrea, cum ar fi Isărescu sau Maior, dar care, din diferite motive, nu vor dânșii. Nu știu ce o să se întâmple. Dacă găsește totuși pe cineva și-l scoate președinte, atunci rămâne premier”, a afirmat Crin Antonescu.

Președintele PNL a participat, duminică, la Pitești, la Delegația Permanentă a PNL Argeș, întrunire la care cei mai mulți dintre liderii liberali care au luat cuvântul au avut discursuri anti-PSD.

Sursa: realitatea.net


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cu cine și-o trage Dana Budeanu

2 Prefectul Clujului, soţia şi baieţelul de nouă luni, diagnosticaţi cu COVID-19 / Prefectul: Gândiți-vă de două o…

3 După șase luni de coronavirus: 5 întrebări la care oamenii de știință încă nu au răspunsul

4 De citit / Un profesor american spune adevărul despre șobolanul pe care Dragnea îl admira și căruia i-a dat chei…

5 Cine este românca depistată pozitiv la coronavirus în insula Creta