Antonescu spune că dacă va deveni preşedinte al României la scurtă vreme Ponta nu va mai fi premier

Antonescu spune că dacă va deveni preşedinte al României la scurtă vreme Ponta nu va mai fi premier

Antonescu spune că dacă va deveni preşedinte al României la scurtă vreme Ponta nu va mai fi premier

"Nu avem în strategia noastră, pentru viitorul imediat, niciun fel de fuziune. Viitorul imediat, având în vedere că timpul nostru e marcat de alegeri, înseamnă până la prezidențiale", a afirmat Crin Antonescu duminică, într-o conferință de presă la Pitești, la finalul ședinței delegației Permanente a PNL Argeș.

Liderul liberal a spus că este posibil ca atitudinea lui Teodor Atanasiu, care și-a exprimat speranța ca după alegerile europarlamentare PNL și PSD să fuzioneze, să se bazeze pe colaborarea bună dintre cele două partide la nivelul județului Alba.

Antonescu a mai spus că dacă el va deveni președinte al României ”la scurtă vreme Ponta nu mai e premier”.
În opinia președintelui PNL, singura variantă în care Victor Ponta și-ar putea păstra mandatul de șef al Guvernului este cea în care PSD ar câștiga alegerile prezidențiale.

Antonescu a spus, de asemenea, că are ”impresia” că ”e o problemă” pentru PSD în a-și găsi un candidat pentru scrutinul prezidențial programat pentru acest an. ”Sunt unii care se oferă, cum ar fi Tăriceanu sau Geoană. Sunt alții pe care domnul Ponta i-ar vrea, cum ar fi Isărescu sau Maior, dar care, din diferite motive, nu vor dânșii. Nu știu ce o să se întâmple. Dacă găsește totuși pe cineva și-l scoate președinte, atunci rămâne premier”, a afirmat Crin Antonescu.

Președintele PNL a participat, duminică, la Pitești, la Delegația Permanentă a PNL Argeș, întrunire la care cei mai mulți dintre liderii liberali care au luat cuvântul au avut discursuri anti-PSD.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...